Topicrem – skutečná pomoc nejen pro pleť a pokožku

Topicrem je francouzská značka, která se na náš trh dostala poměrně nedávno. Je skvělá pro citlivou pokožku. V tomto článku vám chceme přinést něco zcela jiného, než se dočtete na všech jiných online místech. Chceme vám dát skutečné důkazy o tom, že Topicrem pomáhá. Jak?

Jemná péče pro celou Vaši rodinu.

Funguje to? Dáme vám důkaz

Jistě Vás zajímá, zda mají přípravky Topicrem pouze dobrý marketing a propagaci, nebo zda opravdu fungují. Přinášíme vám přímé důkazy.

Topicrem pomáhá vážně nemocným

Značka Topicrem je nejen kosmetika pro krásu, ale znamená také skutečnou pomoc pro skutečné lidi. Topicrem spolupracuje se Spolkem Ichtyóza, jehož cílem je pomáhat nemocným Ichtyózou sbírkami krémů, sdílením informací a vzájemnou podporou. Topicrem do těchto sbírek přispívá a usnadňuje tak život nemocným dětem.

Ichtyóza je genetické onemocnění kůže vyžadující specifickou, soustavnou a důslednou péči. Projevy nemoci jsou různorodé. V mírných případech nemoc vypadá jako po letním spálení na sluníčku. Při těžkém průběhu má na sobě nemocný až nánosy ztvrdlé kůže. Kromě neustálého narůstání vrstev kůže nemoc způsobuje například problémy s pohybem, termoregulací a svěděním.

Topicrem je natolik propracovaný přípravek, že účinně pomáhá zmírňovat projevy ichtyózy. To považujeme za silný důkaz kvality.

Jak se nemoc léčí?

Dosud bohužel neexistuje žádný lék. Léčba spočívá v hydrataci kůže. Kůži je nutno osvěžovat termálními vodami, promašťovat a zajistit dostatečný příjem vody. Kvalitní kosmetika je tedy jedinou záchranou takto nemocných lidí.

Je báječné vidět, že i velké firmy a výrobci mají zájem pomáhat slabým a nemocným. Vy můžete pomocí také! Podívejte se na stránky centra Spolek Ichtyóza, kde najdete všechny informace o nemoci a aktivitách tohoto spolku.

Dárky pro malého Ondráška. Foto převzato z Facebook stránky Ichtyóza.

Naše lékárnice Topicrem doporučují z vlastní zkušenosti

V týmu naší lékárny jsou převážně ženy (nic proti vám, pánové:)). Proto máme pro hodnocení kosmetiky dobrou výchozí pozici – jako většinu žen i nás baví zkoušet kosmetiku a rády sdílíme své zkušenosti.

Naše lékárnice potvrzují, že Topicrem je ideální pro jakýkoliv typ pokožky. Přípravky byly původně vyvinuty pro novorozence a děti, proto jsou maximálně jemné a bezpečné.

"Doporučuji přípravek Cica. Využijete jej na vše - začínající opar, menší popálenina, opruzeniny, štípanec, podráždění. Pokožku krásně zklidní a zregeneruje."

Adri (Magistra, lékárna Typos)

Lékárnice Adri a Jana nedají dopustit na PV mycí gel na tělo a pokožku. Je to naprosto báječná záležitost - pro lupenkáře, atopiky, pro jakékoliv momentální nepříjemné projevy pokožky. PV mycí gel pokožku zklidní se 100% zkušeností. Navíc ho můžete použít i na svědící pokožku hlavy. Což ocení především každý muž. Je bez parfemace, takže ho bez starostí můžete pořídit komukoliv.

"Já doporučuji Jemný intimní mycí gel, který je velmi příjemný a ocení ho každá žena."

Jana (Magistra, lékárna Typos)

Topicrem se nám líbí také díky výhodnému poměru ceny vůči kvalitě. Upřímně řečeno – neplatíte tolik za značku, ale obsah je vysoce kvalitní. Zákazníci, kteří si na naši radu Topicrem pořídili, už nemění a rádi se k nám vrací. My už také neměníme.

Vyzkoušejte

Pokud máte zájem produkty Topicrem vyzkoušet, přijďte k nám do lékárny, rádi vám dáme vzorky zdarma.

Můžete také využít právě probíhající akce 1+1 zdarma na vybrané produkty. Zaplatíte jeden, druhý stejný dostanete zdarma. A co s dvěma stejnými přípravky? Jsou určeny pro celou rodinu, pro jakýkoliv věk a druh pleti. Udělejte radost sobě i svým blízkým! A budete mít vyřešen jeden dárek na Vánoce :)

Chci Topicrem v akci

Zákaznická linka (+420) 778 437 811