Udělejte pod stromečkem radost kosmetikou. Jak správně vybrat?

Vánoční balíčky s kosmetickými přípravky se objevily na pultech obchodů už v listopadu. V supermarketech a drogeriích jich najdeme nepřeberné množství. Pokud ale nechceme vybírat jen očima a zajímá nás, jestli své blízké obdarujeme něčím kvalitním, může být vybírání pěkně složité. Poradíme vám, po jaké kosmetice sáhnout.

Kosmetika pro přirozenou krásu.

Péče pro manželku

Nejčastěji kosmetické balíčky nadělujeme ženám. Voňavé krémy totiž slečny a dámy milují. Kosmetickým přípravkem tak nikdy nešlápneme vedle. Jelikož však jde o produkty, které denně nanášíme na kůži, měly bychom sáhnout po těch s kvalitním složením. Kromě pro pokožku nezávadné péče zároveň darujeme péči, která je účinná. Vybíráte-li vánoční překvapení pro svoji partnerku či manželku, vsaďte na balíčky s krémy proti vráskám. Vaše žena celý rok s láskou pečovala o domácnost, o děti i o vás, a tak si pod stromečkem zaslouží najít produkty, které budou na oplátku pečovat o ni. Vsaďte třeba na vánoční balíček přípravků VICHY NeOvadiol, který obsahuje dva krémy - jeden pro denní péči, druhý pro noční. Ty jsou ukryté v překrásné kosmetické taštičce, která je vyšívaná zlatou nití a vypadá tak doslova vánočně. Krémy posilují přirozenou kožní bariéru, hydratují pleť a obnovují hutnost unavené pleti.


Vánoční sada VICHY NeOvadiol DAY

Velmi oblíbená je také sada péče od SynCare. Ta obsahuje kyselinu hyaluronovou, které se přezdívá „elixír mládí“. S přibývajícím věkem v pokožce obsah kyseliny hyaluronové, která zachování napětí, pružnosti a poddajnost pokožky, rapidně klesá. Dochází tak ke vzniku vrásek a dalším projevům stárnutí pokožky. Účinná sada SynCare se 100% kyselinou hyaluronovou dodá pokožce ztracenou vitalitu a vaší ženě ztracené sebevědomí. V balíčku najde vaše drahá polovička denní a noční krém, krém na oční okolí a k tomu milou vánoční ozdobu. Sada je zabalena v dárkové tašce, takže ušetříte čas s balením dárku. Radost a nadšení zaručeno!

Dárek pro dívky

Péče, která nás dělá krásnější, rozzáří oči nejen ženám, ale i dívkám. Dumáte nad tím, čím potěšit dceru? Nejste si jisti, zda se jí „měkkým dárkem“ strefíte do vkusu? S dárkovou sadou Bioderma vedle rozhodně nešlápnete. Stylová plechová krabička obsahuje micelární vodu, která mladou pleť večer odlíčí, vyčistí a zklidní, a také zklidňující péči v praktické tubě. Ta sjednocuje odstín pleti, hydratuje ji a je extra vhodná do aktuálního chladného počasí – obsahuje totiž extrakt z jablečných jadérek a také vitamíny, které zabraňují ztrátě vody z pokožky. Chlad a mráz pak obličej nevysuší. Do praktické „plechovky“ s módním dívčím potiskem si vaše dcera může schovávat své poklady anebo třeba kosmetické tamponky. Sadu Bioderma nabízíme také v kombinaci micelární voda + krém či micelární voda + sérum.

Potěšte kamarádku

Přemýšlíte, čím letos udělat radost nejlepší kamarádce? Máme pro vás jeden zaručený tip. Zázračný suchý olej od Nuxe si oblíbily ženy na celém světě a prý kdo ho jednou vyzkouší, už jej nedá z ruky. Není divu – tento multifunkční olejíček lze použít na pokožku obličeje i celého těla, ale i na vlasy či na rty. Jeho tajemstvím je 6 vzácných rostlinných olejů, které neuvěřitelně vyživují, zjemňují a reparují poškozenou kůži a vlasy. Ač jde o olej, přípravek vůbec nemastí a lze jej používat od jara až do zimy. 97,8 % jeho složení je rostlinného původu, takže je vhodný i pro citlivou či alergickou pokožku.

Jako malá vánoční pozornost vždy potěší i dárková sada čajů. Ty od Tea of Life mají originální pyramidová balení, která zaujmou. Krabička je navíc ovázána stužkou, a tak máte balíček rovnou připraven. Kolekce obsahuje kombinaci zeleného čaje, bylin a koření s blahodárnými účinky na lidský organismus. Vaše kamarádka v ní najde čaj proti stresu, na posílení imunity nebo čaj podporující hubnutí, takže tímto dárečkem potěšíte i „dietářky“.

Tea of Life Wellness Collection

Mužné dárky plné péče

Nechejte letos ponožky ponožkami a dopřejte vašemu muži kvalitní péči, která ošetří jeho pleť. Sada dermokosmetiky od VICHY obsahuje hydratační krém, který s lehkostí uleví holením podrážděné pokožce. Součástí speciálního vánočního balení je i sprchový gel s úžasnou vůní. Přípravky jsou zabaleny ve stylové pánské kosmetické tašce, kterou váš manžel či partner využije na cestách. Ač váš drahý obvykle používá jen „běžné“ kosmetické produkty, Vánoce jsou speciální čas, a tak si zaslouží i speciální kosmetiku – a kvalitní péče od VICHY je trefou do černého.

Tradičním vánočním dárkem pro pány bývá často i pěna na holení. Vsaďte letos na špičkovou verzi od značky Eucerin, která je perfektní volbou pro citlivou pleť. Pěna obsahuje ionty stříbra, jenž pomáhají díky jejich antibakteriálním vlastnostem aktivně předcházet riziku vzniku infekce. Účinná látka licochalcon A má protizánětlivé účinky, a tak pleť po holení okamžitě zklidňuje a minimalizuje riziko vzniku podráždění. Viditelně také redukuje zarudnutí a vyrážky. Exkluzivní stříbrné balení a „vymazlené“ složení udělá z jindy obyčejné holicí pěny skvělý dárek.

Překvapení pro malou parádnici

Miluje vaše princezna všechno voňavé a růžové? Patří mezi její oblíbené postavičky Hello Kitty? Nadělte jí pod stromeček kouzelné přípravky VitalCare v roztomilém „kočičím“ designu. Jemná péče šetrně myje pokožku a je přizpůsobena potřebám dětské pleti. Příjemná zklidňující vůně udělá z koupání příjemnou a zábavnou proceduru. V nabídce máme šampon a sprchový gel 2v1 a také tekuté mýdlo, díky kterým už vaše malá slečna nikdy nezapomene na mytí rukou.

Hello Kitty šampon/sprchový gel

Ježíšek pro ty nejmenší

Miminka možná z Vánoc ještě nic nemají, ale jejich maminky určitě potěší překvapení v podobě balíčku kosmetiky Bioderma ABCDerm. Najdou v ní vysoce kvalitní tělové mlíčko, které intenzivně vyživí a zvlhčí pokožku děťátka a zlepší její ochranu před vnějšími vlivy. Součástí sady je i krém, který se výborně hodí pro péči o zadeček miminka – pomáhá předcházet vzniku podráždění, anebo podráždění zmírňuje. Oba přípravky jsou hypoalergenní a dermatologicky testované. Milým dárečkem k sadě je roztomilý baťůžek se zimním motivem tučňáka, který děti využijí, jen co trošku povyrostou. Kvalitní kosmetickou péči pro svůj nejcennější poklad ocení každá maminka – ať už ji dostane od tatínka, babičky či kamarádů.

 

Limitovaná edice dětské kosmetiky Bioderma

Vánoce plné pečujícího pohlazení

Ve světě kosmetiky najdeme vánoční překvapení pro malé i velké, pro ženy i pro muže. Vyberete-li kosmetický dárek pro své blízké v lékárně, můžete si být jisti, že nedarujete jen krém, pěnu či třeba olejíček, ale darujete péči, která se postará o zdraví pokožky. Každou věkovou kategorii trápí jiné kožní problémy – suchá kůže, akné, vrásky, podrážděná pleť – a na každý z těchto problémů existuje speciální péče. V naší nabídce kosmetiky najdete to „pravé ořechové“ pro všechny typy pleti.

Věříme, že jsme vás vánočními kosmetickými tipy inspirovali a budete mít vybírání dárků zase o něco jednodušší. 

Vánoční kosmetika

Zákaznická linka (+420) 778 437 811