WALMARK

Nejprodávanější výrobky
Řazení
GinkoPrim MAX tbl.90+30 Promo23
Naše cena:410 Kč
+
-
ks

Vysoce kvalitní extrakt ginkgo biloby pro lepší mozkovou aktivitu obohacený o DMAE a magnesium. Ginkgo biloba přispívá ke správné mentální a kognitivní činnosti.

Beliema Expert Intim gel 200 ml
Naše cena:163 Kč
Běžná cena:166 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Beliema Expert Intim gel s kyselinou mléčnou pro speciální péči a hygienu při zvýšeném riziku bakteriální a kvasinkové infekce.

Beliema Expert Intim krém 30ml
Naše cena:196 Kč
Běžná cena:200 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Beliema Expert Intim Krém – šetrný zklidňující krém pro vnější část intimních ženských partií s obsahem látky DERMOSOFT.

Uroval MANOSA AKUT tbl. 10
Naše cena:242 Kč
+
-
ks

Uroval MANOSA AKUT obsahuje vysokou koncentraci dvou aktivních složek, kvalitního extraktu kanadské brusinky s vysokým obsahem proanthokyanidinů (PAC) a monosacharidu D-manosy.

Idelyn Urinal tob.30 bls
Naše cena:294 Kč
+
-
ks

Urinal® obsahuje unikátní kombinaci extraktů z kanadských brusinek - klikva velkoplodá - NutriCran®, koncentrovaný extrakt ze sušené šťávy kanadských brusinek CystiCran®, dále extrakt ze zlatobýlu obecného a vitamin D.

Marťánci Imuno MIX tbl.90
Naše cena:322 Kč
+
-
ks

Marťánci jsou komplexem vitaminů a minerálů pro děti ve formě cucavých tablet - malých Marťánků s příchutí jahod, pomeranče a tuti frutti.

Biopron Baby kapky 10ml
Naše cena:363 Kč
Běžná cena:380 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

BIOPRON BABY je unikátní kombinací dvou probiotických kmenů. Probiotika jsou živé mikroorganismy žijící ve střevech. Suplementace probiotiky je doporučována pro podporu obnovy rovnováhy střevní mikrobioty.

Idelyn Urinal tob.60 bls
Naše cena:380 Kč
Běžná cena:398 Kč
Ušetříte:5 %
+
-
ks

Urinal® obsahuje unikátní kombinaci extraktů z kanadských brusinek - klikva velkoplodá - NutriCran®, koncentrovaný extrakt ze sušené šťávy kanadských brusinek CystiCran®, dále extrakt ze zlatobýlu obecného a vitamin D.

Guarana 800 mg tbl.30
Naše cena:143 Kč
Běžná cena:146 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Guarana (Paullinia cupana) je liánovitá rostlina, která pochází z tropických pralesů Amazonie a po staletí byla používána jako elixír života pro posílení imunity. Díky přirozeně vysokému množství kofeinu se guarana stala populárním energetickým doplňkem.

Biopron ProEnzymes tbl.10
Naše cena:151 Kč
Běžná cena:158 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

BIOPRON ProEnzymes je originální probiotický komplex určený pro specifické potřeby v oblasti trávicího traktu. Unikátní složení s trávicími enzymy, devíti prověřenými probiotickými kmeny a navíc s bylinnými extrakty, které podporují váš zažívací trakt.

Marťánci Gummy Echin.20mg 50ks
Naše cena:167 Kč
Běžná cena:183 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

Marťánci® Gummy s echinaceou jsou chutné želatinové tablety, které obsahují doporučené denní dávky důležitých vitamínů pro správný fyziologický růst a vývoj dítěte.

Proenzi 3+ tbl.180
Naše cena:548 Kč
Běžná cena:573 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

Proenzi® pro zdravé klouby s účinnějším složením! Proenzi® účinně působí ve všech kloubech - kolenních, kyčelních, kloubech rukou a páteře. Pozitivní efekt přetrvává i po ukončení užívání, a to 2-3 měsíce.

Ostropestřec marianský 7000mg 30tbl.
Naše cena:150 Kč
+
-
ks

Ostropestřec mariánský je rostlina, která se již po staletí užívá pro podporu zdraví jater. Silymarin, aktivní složka ostropestřce, je komplex bioflavonoidů, který je extrahován z jeho semen.

Marťánci Gummy Černý bez 20mg 50ks
Naše cena:178 Kč
Běžná cena:183 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Marťánci® Gummy s černým bezem jsou chutné želatinové tablety, které obsahují doporučené denní dávky důležitých vitamínů pro správný fyziologický růst a vývoj dítěte.

Jod vytazek z Kelpu tbl.90
Naše cena:183 Kč
Běžná cena:191 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

Jód obsažený v tomto výrobku je získáván z kelpu – mořské řasy rostoucí v chladných vodách světových oceánů.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811