DR POPOV

Nejprodávanější výrobky
Řazení
DR.POPOV mast Rakytela 50ml
Naše cena:99 Kč
Běžná cena:110 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Zklidňuje, hydratuje a regeneruje normální i vysušenou pleť, vynikající pro omezení tvorby vrásek. Obsahuje kvalitní Aloe Vera gel. Má regenerační a epitelizační účinky, vhodná i k péči o jizvy, spáleniny a omrzliny.

DR.POPOV Senziten mast 50ml
Naše cena:122 Kč
+
-
ks

Senziten mast na intimní partie - jemná mast na velmi citlivé zevní intimní partie. Je vhodná i pro citlivou pokožku. Pro zklidnění vysušené, popraskané nebo ekzematické pokožky.

DR.POPOV Konopela konopná mast 50ml
Naše cena:103 Kč
Běžná cena:116 Kč
Ušetříte:11 %
+
-
ks

Konopela - konopná mast je vysoce účinná 100% přírodní mast pro osoby s projevy výrazně suché pokožky, ekzému nabo psoriázy. Vynikající zvláčňující a promašťující prostředek. Zmírňuje napětí pokožky a její nepříjemné svědění.

Dr.Popov Kostivalová mast s kafrem 100ml
Naše cena:144 Kč
Běžná cena:158 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

Výborný prostředek s obsahem kafru k masáži ztuhlého pohybového aparátu. Mast je vhodná po sportovních výkonech, velké námaze a při prochlazení končetin.

DR.POPOV Psyllicol 100g příchuť malina
Naše cena:96 Kč
Běžná cena:107 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Psyllicol® – rozpustná vláknina Psyllium Dr. Popova s příchutí maliny se sladidlem ze stévie. Napomáhá správnému vyprazdňování. Navozuje pocit sytosti. Doplněk stravy. 100 g.

DR.POPOV Panthenol noční výživ.krém 50ml
Naše cena:105 Kč
Běžná cena:107 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Panthenol noční výživný krém - ke zklidnění a regeneraci pleti. Obsažený D-Panthenol a vitamín E má vynikající zklidňující, regenerační a výživný účinek na suchou, citlivou, normální a zralou pleť. Krém je vhodný po nadměrném slunění. 50 ml.

Dr.Popov Kapky bylinné Klimakterium 50ml
Naše cena:112 Kč
Běžná cena:123 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

Originální bylinné kapky Dr. Popova Klimakterium obsahují meduňku a šalvěj, které přispívají k hormonální rovnováze a jetel s chmelem pro udržení komfortu v období menopauzy.

Dr.Popov Psyllium Detox cps.120
Naše cena:213 Kč
Běžná cena:231 Kč
Ušetříte:8 %
+
-
ks

Psyllium Dr. Popova Detox obsahují jedinečnou kombinaci vlákniny a rostlinných extraktů, která přispívá k odstranění nahromaděných škodlivých látek v těle. Doplněk stravy.

Dr.Popov Kapky bylinné Lymfa-Detox 50ml
Naše cena:112 Kč
Běžná cena:123 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

Originální bylinné kapky Dr. Popova Lymfa Detox obsahují pampelišku a břízu pro detoxikaci organismu a kopřivu s měsíčkem pro celkové osvěžení organismu.

Dr.Popov Psyllium PROBIO cps.240
Naše cena:405 Kč
Běžná cena:430 Kč
Ušetříte:6 %
+
-
ks

Kombinace vlákniny psyllium a probiotických bakterií. Psyllium podporuje správný metabolismus tuků, použitá probiotika dobře odolávají kyselému prostředí organismu.

Dr.Popov Kapky bylinné Jeřáb ptačí 50ml
Naše cena:97 Kč
Běžná cena:108 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Jeřáb ptačí patří mezi antioxidanty, vyrovnává hormonální hladinu u žen a přispívá k celkovému osvěžení těla a podpoře přirozené obranyschopnosti.

Dr.Popov Kapky bylinné Hloh obecný 50ml
Naše cena:97 Kč
Běžná cena:108 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Hloh obecný Dr. Popova příznivě působí na normální činnost srdce a cévní soustavy. Napomáhá usínání a přispívá k normální funkci nervového systému.

Dr.Popov Psyllium Stopcukr cps.120
Naše cena:219 Kč
Běžná cena:236 Kč
Ušetříte:7 %
+
-
ks

Psyllium Dr. Popova Stopcukr obsahují jedinečnou kombinaci vlákniny a rostlinných extraktů, která díky svému komplexnímu složení efektivně napomáhá při normalizaci hladiny krevního cukru.

Dr.Popov Kapky byl.Lichoř.s medvědicí50m
Naše cena:97 Kč
Běžná cena:108 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Bylinné kapky Lichořeřišnice s medvědicí pro zdravé močové cesty, močový měchýř a díky posilující medvědici i pro zdravé ledviny. Doplněk stravy.

Dr.Popov Kapky bylinné Cévy žíly 50ml
Naše cena:111 Kč
Běžná cena:122 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

Bylinné kapky Cévy - žíly obsahují přesličku, jírovec, a gotu kolu pro normální stav a činnost cévní soustavy a odstranění pocitu těžkých nohou.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811