DR POPOV

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Dr.Popov Jitrocelová mast 50ml
Naše cena:89 Kč
Běžná cena:99 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Vynikající bylinná jitrocelová mast Dr. Popova pro každodenní péči o pokožku celého těla a nehtová lůžka.

Dr.Popov Psyllium cps.240
Naše cena:355 Kč
Běžná cena:379 Kč
Ušetříte:6 %
+
-
ks

Psyllium Dr. Popova je rozpustná vláknina podporuje správný metabolismus tuků a napomáhá snadnému vyprazdňování. Praktické balení vlákniny v kapslích vám zajistí pohodlné užívání doma i na cestách. Výrobek je doplňkem stravy.

Dr.Popov Kapky byl. Žaludek-trávení 50ml
Naše cena:118 Kč
Běžná cena:123 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

Originální bylinné kapky Žaludek & trávení s obsahem bylin pro správnou funkci trávicí soustavy - máta, puškvorec, hořec, pelyněk, fenykl, skořice. Doplněk stravy. 50 ml.

Dr.Popov Hřebíčkový olej 100% 10ml
Naše cena:137 Kč
Běžná cena:149 Kč
Ušetříte:8 %
+
-
ks

Hřebíčkový olej je tradiční rostlinný přípravek, který skvěle slouží k vnitřnímu i vnějšímu užití. Při vnitřním užití podporuje zdraví dýchacích cest, kardiovaskulární soustavu a užívá se i ke kloktání a k výplachům dutiny ústní.

Dr.Popov regen. balzám Hrubé paty 50ml
Naše cena:170 Kč
+
-
ks

Balzám Hrubé paty obsahuje kvalitní rostlinné oleje (konopný, mandlový, kokosový), bambucké máslo, panthenol a ureu. Balzám je vynikající na chodidla a zejména k péči o rozpraskanou kůži na patách.

Dr.Popov Čaj Rednal n.s.20x1.5g
Naše cena:62 Kč
+
-
ks

Rednal bylinný čaj při revmatizmu a dně. Obsahuje ibišek, černý rybíz a břízu, které udržují normální činnost močových cest a odvod tekutin z organizmu (odstranění přebytku kyseliny močové). Tužebník a černý rybíz podporují normální stav kloubů.

Dr.Popov Kapky bylin.Salvej lekar. 50ml
Naše cena:114 Kč
+
-
ks

Šalvěj lékařská se podílí na dobrém stavu trávicího traktu, příznivě ovlivňuje stav ženského organismu v období klimakteria, podporuje zdraví vlasů a napomáhá při silném pocení. Přispívá také ke zdraví dýchacích cest.

Dr.Popov regen. balzám Krásná pleť 50ml
Naše cena:149 Kč
Běžná cena:151 Kč
Ušetříte:1 %
+
-
ks

Balzám Krásná pleť je směs olejů (mandlový, konopný, kokosový) a bambuckého másla s aktivními složkami: čistý extrakt z mořských řas, šťáva z listů rostliny Kočičí ocásek. Extrakt z mořských řas poskytuje okamžité vypnutí pleti.

Dr.Popov regen. balzám Těžké nohy 50ml
Naše cena:160 Kč
+
-
ks

Balzám obsahuje nejkvalitnější rostlinné oleje (konopný, mandlový, kokosový) a jemné bambucké máslo, které účinně zvláčňují, vyživují a promašťují pokožku. Přírodní aktivní látky Permethol je podobná vitamínu P, jerlín japonský je zdrojem rutinu.

Dr.Popov Kapky byl. Lichořeř. větší100ml
Naše cena:196 Kč
+
-
ks

Originální bylinné kapky Dr.Popov Lichořeřišnice větší udržují normální močové cesty a močový měchýř.

Dr.Popov Kapky bylin.Heřmánek pravý 50ml
Naše cena:125 Kč
+
-
ks

Originální bylinné kapky Dr. Popova Heřmánek pravý napomáhá duševní pohodě, dobrému spánku, imunitě a zdravým dýchacím cestám. Doplněk stravy.

Dr.Popov Kapky byl. Ostrop. marián.100ml
Naše cena:196 Kč
+
-
ks

Originální bylinné kapky Ostropestřec mariánský přispívají k normální funkci a pročištění jater, udržují normální trávení a působí také jako antioxidant.

Dr.Popov Kapky byl.Kozlík s mučenkou 50m
Naše cena:116 Kč
+
-
ks

Bylinné kapky Kozlík s mučenkou pro duševní a emoční rovnováhu, proti stresu a zdravý spánek. Doplněk stravy.

Dr.Popov Kapky bylinné Tlak-srdce 50ml
Naše cena:122 Kč
+
-
ks

Bylinné kapky Tlak - srdce obsahují byliny, které udržují normální činnost srdce a kardiovaskulární (oběhové) soustavy: jmelí, hloh, česnek, srdečník.

Dr.Popov Kapky byl.Zdravá krev detox 50m
Naše cena:123 Kč
+
-
ks

Tinktura Zdravá krev detox pro silnější cévy díky přesličce, k pročištění krve díky kotvičníku a pro její snadný průchod cévami. Doplněk stravy.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811