SIMPLY YOU

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Cannaderm Cannadent sérum 5ml
Naše cena:259 Kč
Běžná cena:264 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Cannadent sérum z čistého konopného oleje, hřebíčku a arniky proti oparům, aftám, zánětům dásní, otlakům a prasklinám v dutině ústní a jejím okolí.

Cannaderm Venosil gel na žíly 100ml
Naše cena:235 Kč
Běžná cena:240 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Pro komplexní ošetřování dolních končetin s projevy syndromu těžkých nebo bolavých nohou, křečových žil (varixů), metliček (flebektázií) a otoků.

Echinaceové kapky Imunit 50+10 ml
Naše cena:145 Kč
Běžná cena:148 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

IMUNIT® ECHINACEA KAPKY je účinný doplněk stravy s extraktem z kořene echinacea a selenem, který přispívá ke správné obranyschopnosti organizmu.

HERBALMED HotDrink Forte Dr.Weiss s kof.
Naše cena:179 Kč
+
-
ks

Horký bylinný nápoj na dýchací cesty a imunitu.* Přírodní kofein podporuje nástup účinku a potlačuje příznaky únavy. Přírodní účinné složky nezatěžují ledviny, játra, srdce ani jiné orgány. Vhodné jako doplněk při užívání antibiotik nebo analgetik.

Coenzym Extra Stro.60mg DaV.tob.30+30zda
Naše cena:343 Kč
Běžná cena:349 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

COENZYM EXTRA! STRONG je doplněk stravy s vyváženým složením, který díky obsaženému vitamínu B1 přispívá k normální funkci srdce a energetickému metabolismu.

Vlasové hnojivo šampon 150 ml
Naše cena:265 Kč
Běžná cena:270 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Vlasové hnojivo šampon omezuje nadměrné vypadávání, řídnutí a poškození vlasů. Složení šamponu spojuje účinky kofeinu a komplexu Hustoplex (extrakt kopřivy dvoudomé, zeleného čaje a silymarinu) pro dosažení hustoty, objemu a kvality vlasů u žen i mužů.

HerbalMed past.Dr.Weiss B.Cšal+žen+C24+6
Naše cena:121 Kč
Běžná cena:124 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Originální bylinné pastilky se vyrábějí podle původní receptury ve Švýcarsku. Účinnost a jedinečnost zaručuje pečlivě kontrolovaná kvalita a unikátní kombinace více než 20 bylinných extraktů a vitaminu C. Vhodné pro diabetiky a při redukční dietě.

PLANTHE Merunkovy olej vyzivujici 50 ml
Naše cena:217 Kč
Běžná cena:221 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

PLANTHÉ Meruňkový olej vyživující je originální farmaceutický přípravek s unikátní kombinací meruňkového oleje a přírodních účinných látek pro regeneraci a zklidnění podrážděné, suché a citlivé pleti.

Elasti-Q kyselina listová  tbl.30
Naše cena:78 Kč
Běžná cena:82 Kč
Ušetříte:5 %
+
-
ks

Elasti-Q Kyselina listová 800 je doplněk stravy v tabletách, který se doporučuje užívat 3 měsíce před plánovaným těhotenstvím, během těhotenství a po porodu, v době kojení.

Cannaderm Cannadent ošetř. zub.pasta 75g
Naše cena:202 Kč
Běžná cena:206 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Speciální zásaditá zubní pasta Cannadent se sníženou pěnivostí obsahuje čistý konopný olej, kamenec, přírodní extrakt z hřebíčku, máty a šalvěje.

Echinaceové kapky Imunit 100ml
Naše cena:227 Kč
Běžná cena:231 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

IMUNIT® ECHINACEA KAPKY je účinný doplněk stravy s extraktem z kořene echinacea a selenem, který přispívá ke správné obranyschopnosti organizmu.

DIAMizin Gurmar 150 kapslí
Naše cena:575 Kč
Běžná cena:585 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

DIAMizin Gurmar přispívá k udržení normální hladiny cukru v krvi a snižuje chuť na sladkosti, čímž přispívá k redukci nadváhy díky obsaženému výtažku účinných látek z rostliny Gymnema sylvestre.

Cannaderm Regenerace krém 75ml
Naše cena:238 Kč
Běžná cena:243 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Krém z čistého konopného oleje, s hřebíčkem, manukou a allantoinem pro celodenní ošetření suché a citlivé pokožky, jizev a strií.

Maxivitalis Vlasové hnojivo 150 tablet
Naše cena:679 Kč
Běžná cena:691 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Vlasové hnojivo díky komplexnímu složení s obsahem aminokyselin, MSM, vitaminů a minerálů včetně biotinu a zinku napomáhá v boji s nadměrným vypadáváním a ztrátou vlasů, jejich pomalým růstem a špatnou kvalitou.

Elli MenoOsteo FORTE tob.90 +30zdarma
Naše cena:572 Kč
Běžná cena:583 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Elli MenoOsteo FORTE obsahuje dva unikátní komplexy vyvinuté pro ženský organizmus nacházející se ve fázi přechodu a po přechodu. MenoTM pro pohodlný přechod díky extraktu jetele lučního a OsteoTM pro přirozený stav kostí díky vápníku, vitaminu D3 a K2.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811