ALPA

Nejprodávanější výrobky
Řazení
ALPA Pedik kr.na nohy se včel.vosk.100ml
Naše cena:38 Kč
Běžná cena:39 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Včelí vosk obsažený ve výživném krému zjemňuje a zvláčňuje hrubou pokožku nohou. Obsahuje vitamín E a další účinné látky , které výrazně napomáhají její regeneraci. Krém se velmi rychle vstřebává. Lze použít i k ošetření vysušených rukou.

Aviril dětský olej s azulenem 50ml
Naše cena:28 Kč
Běžná cena:29 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

AVIRIL dětský olej s azulenem je vhodný k čištění jemné pokožky kojenců. Vytváří na dětské pleti film chránící před zarudnutím a proleženinami.

ALPA Francovkový krém 40g
Naše cena:29 Kč
Běžná cena:30 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Je ideálním doplňkem již osvědčené francovky ALPA.V jemném emulzním základě jsou obsaženy stejné přírodní silice jako v lihové francovce, navíc obohacené o olej z obilných klíčků, který dodává pokožce hebkost a vláčnost a je zdrojem vitamínů E a B.

Pamenol crm.40g (masážní)
Naše cena:29 Kč
Běžná cena:30 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

PAMENOL mentolový krém s extraktem máty peprné. Pomáhá při revmatických bolestech, bolestech hlavy, při nachlazení a únavě.

Aviril dětský zásyp s azulenem 100g sáč.
Naše cena:25 Kč
Běžná cena:26 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

AVIRIL dětský zásyp s azulenem účinně chrání dětskou pokožku, má mírný dezinfekční účinek, obsahuje azulen. Náhradní balení pro doplnění do dózy.

Aviril dětský zásyp s azulenem 100g syp.
Naše cena:36 Kč
Běžná cena:37 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

AVIRIL dětský zásyp s azulenem účinně chrání dětskou pokožku, má mírný dezinfekční účinek, obsahuje azulen. Baleno v sypací dóze.

ALPA Sport gel 210ml
Naše cena:79 Kč
Běžná cena:81 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Osvěžující a uvolňující gel pro sportovce a po jakékoliv fyzické zátěži. Má výrazné chladivé účinky. Arnika, hřebíček, rozmarýn, měsíček, zázvor, methylsalicylát omezují bolestivost namožených svalů a kloubů. Kreatin urychluje regeneraci.

ALPA masážní krém s kostivalem 40ml
Naše cena:33 Kč
Běžná cena:34 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Je ideálním doplňkem již osvědčené francovky ALPA. Masáž přípravkem uvolňuje namáhané svalstvo a klouby, osvěžuje a chladí zároveň. Extrakt z kořene kostivalu svými účinky příznivě působí na podlitiny, zhmožděniny a výrony.

Repelent sprej Forte 90 ml
Naše cena:94 Kč
Běžná cena:96 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Přípravek odpuzuje komáry, ovády, klíšťata a další druhy bodavého hmyzu. Pokožku nedráždí a nepoškozuje. Lze aplikovat na pokožku i oděv. Doba účinku je přibližně 3 hodiny.

ALPA bylinný gel s kaštanem 100ml
Naše cena:52 Kč
Běžná cena:53 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

ALPA bylinný gel s kaštanem je určen pro ošetřené nohou unavených po celodenním stání, k omezení pocitu "těžkých nohou".

ALPA Koňský balzám 250 ml
Naše cena:116 Kč
Běžná cena:118 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Balzám obsahuje účinné látky, které způsobují výraznou úlevu od bolesti svalů a kloubů po jakékoliv fyzické nebo sportovní zátěži, je vhodný i na zlomeniny a pohmožděniny. Má výrazné aromaterapeutické účinky, chladí a urychluje rekonvalescenci.

ALPA Masážní emulze hřejivá 1l
Naše cena:139 Kč
Běžná cena:140 Kč
Ušetříte:1 %
+
-
ks

ALPA masážní emulze hřejivá je určena k přípravné masáži před sportovním výkonem. Zázvorový extrakt a kafr má hřejivé účinky na svaly.

ALPA Herbal krém hřejivý 250 ml
Naše cena:108 Kč
Běžná cena:110 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Kosmetický prostředek určený k zevnímu použití. Je určen pro masáže před zvýšenou fyzickou zátěží, ale i k rychlejší regeneraci namožených a unavených svalů a kloubů. Obsahuje extrakt zázvoru a kafru.

ALPA Herbal gel kosodřevina 250 ml
Naše cena:108 Kč
Běžná cena:110 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Extra silné a účinné chladivé mazání, které omezuje bolest pohybového aparátu – zad, svalů a páteře. Základní účinné látky obsažené v gelu jsou kosodřevinná a borovicová silice umocněné sílou přírodního mentolu.

ALPA Dent na čištění umělého chrupu 150g
Naše cena:39 Kč
Běžná cena:49 Kč
Ušetříte:20 %
+
-
ks

ALPA-dent přípravek na čištění umělého chrupu. Obsahuje enzymatické přísady, které zabezpečí odstranění zbytků potravy a látku s bělícími účinky pro dobrý vzhled umělého chrupu.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811