ALPA

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Sulfothion plv.100g
Naše cena:32 Kč
Běžná cena:33 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Zásyp se sírou je jemný léčivý zásyp s koloidní sírou. Nedráždí, mírní svědění, podporuje odlučování postižené pokožky a podněcuje vytváření nové.

Batole dět.olej s oliv.olejem 200ml
Naše cena:69 Kč
Běžná cena:70 Kč
Ušetříte:1 %
+
-
ks

Olej je vhodný pro ošetření a ochranu jemné pokožky. Obsahuje vitamín E a olivový olej, který příznivě působí na pokožku. Chrání citlivou pleť před opruzením a zarudnutím.

Batole dět.koupel s olivovým olej.200ml
Naše cena:47 Kč
Běžná cena:48 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Koupel s olivovým olejem je vhodná pro šetrné mytí a ošetřování dětské pokožky. Zanechává příjemný pocit svěžesti, nevysušuje kůži.

Batole dětský šampon s oliv.olej.200ml
Naše cena:48 Kč
+
-
ks

Jemný dětský šampón s olivovým olejem je vhodný pro každodenní péči. Šetrně a dokonale umývá vlasy, dodává jim hebkost a lesk.

Batole dětský krém na opruzeniny 75ml
Naše cena:66 Kč
Běžná cena:67 Kč
Ušetříte:1 %
+
-
ks

Dětský krém obsahuje vyšší procento oxidu zinečnatého a je určen k ošetření opruzené pokožky, kůži vysuší a zklidní. Olivový olej pokožku zvláční a vitamín E má příznivý vliv na pokožku a působí jako výborný antioxidant.

REPELENT sprej pro děti 100 ml
Naše cena:104 Kč
Běžná cena:107 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Kosmetický přípravek určený k zevnímu použití k odpuzování bodavého hmyzu. Poskytuje až 8 hodin účinné ochrany před komáry a klíšťaty.

Batole dětský sprchový gel 150ml
Naše cena:47 Kč
Běžná cena:48 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Sprchový gel je určen k mytí dětských vlasů a pokožky, nedráždí pokožku ani sliznice. Olivový olej a vitamín D snižuje podrážděnost pleti u zvlášť citlivých jedinců.

ALPA masážní olej HŘEJIVÝ 500 ml
Naše cena:174 Kč
Běžná cena:178 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Přípravek je určen pro přípravnou masáž před sportovním výkonem nebo jinou fyzickou zátěží. Obsahuje kafr, který má výrazné prokrvující účinky a vyvolává hřejivý pocit. Přípravek je obohacen hřejivou látkou Vanillyl Butyl Etherem.

Alpa Konopný krém dermální 100ml
Naše cena:60 Kč
+
-
ks

Kosmetický přípravek určený k zevnímu použití, k aplikaci na suchou a problematickou pokožku. Vhodný k aplikaci na pokožku celého těla, zvláště na oblasti s extrémně vysušující se pokožkou. Má zvláčňující, uklidňující a regenerační účinky.

ALPA masážni olej ZÁKLADNÍ 500 ml
Naše cena:158 Kč
Běžná cena:161 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Kosmetický přípravek určený k zevnímu použití, na masáže těla. Přípravek je určen pro každodenní masáž.

ALPA masáž.emulze chlad.s mentolem 210ml
Naše cena:79 Kč
Běžná cena:81 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Je určena pro uvolňující masáž po sportovní nebo fyzické námaze. Bylinné extrakty a mentol napomáhají prokrvení pokožky, uvolnění a regeneraci svalů.

ALPA masážní olej SPORTOVNÍ 500 ml
Naše cena:175 Kč
Běžná cena:178 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Kosmetický přípravek určený k zevnímu použití, na masáže těla. Přípravek je určen k relaxační masáži po sportovním výkonu nebo jiné fyzické zátěži.

ComarEX repelent Forte spray 120ml
Naše cena:134 Kč
+
-
ks

28% účinné látky DEET – efektivně chrání před komáry, klíšťaty, ovády a muchničkami. Repelent lze aplikovat na pokožku i oděv.

ComarEX repelent Junior spray 120ml
Naše cena:162 Kč
Běžná cena:166 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

20% účinné látky IR3535 – efektivně chrání před komáry a klíšťaty, účinnost až 8 hodin. Repelent je vhodný již pro děti od 1 roku, s mechanickým rozprašovačem pro lepší kontrolu nad dávkováním.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811