Buďte pyšní na své vlasy

Na trhu naleznete řadu produktů vlasové kosmetiky. Proč zrovna zvolit REVALID? Čím se liší? A proč ho vyzkoušet? Možná vás zrovna následující článek inspiruje.

Jedná se o luxusní švýcarskou vlasovou kosmetiku vyvinutou speciálně pro komplexní péči o vlasy a léčbu vypadávání vlasů. Komplexnost tkví v propojení řady vlasové kosmetiky s léčivými kapslemi. Současná aplikace s užíváním tablet není však nezbytně nutná, záleží vždy na vašich požadavcích a řešení konkrétních potíží s vlasovou pokožkou či vypadáváním vlasů.

Komplexní péče pro vaše vlasy

Šampón

Kdo nemá šampón? Má ho každá vlasová kosmetika. Obvykle je v nabídce řada druhů šampónů - na barevné vlasy, poničené vlasy, zesláblé, lámavé, tyto, tamty a támhlety. Revalid šampón je ale pro všechny typy vlasů a pro denní použití. Vyživující ingredience zde zastupují ovesný extrakt, pšeničné proteiny a panthenol. Přidaný allantoin navíc zklidňuje pokožku.

Kondicionér

Kondicionér je svým základním složením podobný šampónu. Stačí jen trochu nanést rovnoměrně do mokrých vlasů, nechat chvíli působit a hned důkladně omýt. Díky kondicionéru lze vlasy lehce rozčesat. Struktura vlasu je obnovená a vaše hříva září leskem.

Vyživující maska

Máte vlasy opravdu zničené? Použijte zbraň v podobě Revalid reparační masky, udělejte si však pro aplikaci trochu času navíc. Zabere vám to deset minut navíc, ale výsledek bude stát za to. Při pravidelné aplikaci 2x týdně můžete vyhrát nad třepením konečků a krepatěním. Vlasy budou navíc hladké, pružné a hedvábné.

Krásné vlasy jsou vaše pýcha. Pečujte o ně a vyživujte je. Revalid je špičkový pomocník, který vašim vlasům dodá vše potřebné. 

Zaměřeno na lupy

Pod taktovkou klinických a dermatologických studií vznikl šampón, jež obnovuje přirozenou rovnováhu vlasové pokožky, snižuje olupování a tvorbu nových vloček. Extrakt z kopřivy, který je zde obsažen, zmírňuje svědění a přispívá ke zklidnění pokožky hlavy. Používat můžete denně.

Revalid kapsle

V každé kapsličce naleznete unikátní kombinaci aktvních složek, vitamínů, minerálních látek, jakož i stopových prvků. Esenciální živiny potom podporují vnitřek vlasového kořínku pro růst a pružnost vlasů.

Vaše vlasy budou opět nádherné

Vaše vlasy budou opět nádherné! 

Kdy Revalid kapsle užívat?

Pokud trpíte nadměrným vypadáváním vlasů, je Revalid účinným bojovníkem. Příčiny nadměrného vypadávání vlasů jsou různé, například difúzní alopecie, seboroická alopecie, těhotenství, hormonální příčiny, stres. V některých případech může být důvod vypadávání vlasů neznámý. Revalid dodává tělu potřebné látky, které pomohou obnovit zdraví vašich vlasů.

Revalid je vhodný i pro poškozené vlasy bez života. Navrátí jim lesk a sílu. Jeho pozitivní efekt se projeví i na vašich nehtech, již žádné lámání. Zlepšíte růst a zdraví vašich nehtů. 

Vlasovou kosmetiku Revalid může (po)užívat každý. Je určena pro muže, ženy a všechny typy vlasů.

I muži najdou uplatnění v případě androgenní alopecie a alopecie arreaty (ložiskové vypadávání vlasů). Účinek kapslí je však omezen na posílení zbylých vlasů.

Jak Revalid užívat?

Zaleží na míře potíží, které vás trápí. Doporučená terapie je užívat kapsle minimálně 3 měsíce. Pro nejlepší výsledek tedy užívejte jeden až tři měsíce 3x denně 1 kapsli.

Při vážných potížích v prvním měsíci užívejte zvýšenou dávku podle následující tabulky:

1. měsíc 3x denně 2 kapsle
2. až 3. měsíc 3x denně 1 kapsle

 

 

 

 

Revalid kapsle naleznete ve třech velikostech. Pro 10denní kúru – 30cps, pro měsíční kúru – 90cps, pro tříměsíční kúru 270cps. Doporučujeme zvolit tříměsíční kúru, po které se dostaví žádaný efekt.

 

2016-08-16

Zákaznická linka (+420) 778 437 811