Dermokosmetika Syncare

Na našem webu si můžete výrobky značky Syncare zakoupit a vyzkoušet její přednosti na vlastní kůži. Potřebujete denní nebo noční krém, který pleť vyživuje a zanechá ji hladkou? Nebo máte problém s rozšířenými cévkami, jizvami či pigmentovými skvrnami na kůži? Zkuste krémy Syncare.

Česká dermokosmetika Syncare je na trhu od roku 1996. Je výrobcem profesionálních dermokosmetických přípravků na hranici lékařské a estetické péče.

Dermokosmetické přípravky jsou vyvíjeny s respektem ke všem funkcím kůže, především k její funkci bariérové. Úkolem dermokosmetiky je spolupodílet se na udržení a popřípadě na obnově kožní bariéry. Při vývoji se nejdříve ptáme: Jak ovlivňuje přípravek bariérovou funkci kůže? Teprve ve druhé fázi sledujeme chování a uvolňování účinných látek do pokožky.

Slovo SynCare vzniklo spojením z latinské předpony Syn - k, nebo pro - a anglického slova Care - péče. Volně lze SynCare přeložit jako K péči nebo Pro péči a je v něm vyjádřeno přání, aby dermokosmetika SynCare byla součástí Vaší celoživotní péče o pokožku.

Kosmetika SynCare klade velký důraz na výběr vhodných kosmetických účinných složek. Nejde jen o volbu skutečně aktivní látky, ale také o to, zda se látka může uvolňovat z kosmetického základu do kůže a v jakém množství. Základní pravidla farmakologie jsou nepostradatelnou součástí vývojových postupů SynCare.

Dermokosmetika  Syncare nabízí přípravky na ošetření všech druhů pleti. Hlavně se zaměřuje na pleť s akné, suchou citlivou pleť, zralou pleť a na pleť s vrozenými či získanými defekty. A v neposlední řadě taktéž nabízí přípravky na péči o vlasy a tělo.

ŠEST ZÁSAD DERMOKOSMETIKY SYNCARE

  • 1 Přípravky může vyvíjet a informace o přípravcích sestavovat jen specialista s příslušným vysokoškolským vzděláním.
  • 2 Přípravky nesmí negativně ovlivňovat vlastnosti kožního povrchu (hydrolipidní film, pH, fyziologickou mikrobiální flóru).
  • 3 Jen výjimečné používat parfémy.
  • 4 Individuální k potřebám pleti – nevyrábět přípravky na všechny typy pleti.
  • 5 V maximální míře využívat přírodní suroviny rostlinnho původu.
  • 6 Tam, kde je to možné, používat suroviny certifikované v bio kvalitě.

    Přírodní kosmetika
    biokosmetika Syncare

    SynCare je první českou profesionální dermokosmetikou 
    s certifikací BIOKOSMETIKY

  • Dbáte o své zdraví? Vybíráte si pečlivě, jaké potraviny budete konzumovat? Pak jistě využíváte i BIO-potravin.
    Mrzelo Vás, že kromě zahraničních společností není našem trhu žádná profesionální česká kosmetická značka, která nabízí certifikovanou přírodní kosmetiku v kvalitě BIO?
    Kvalita ověřené výhradní značky BIO je nyní udělována i vybraným kosmetickým přípravkům pod označením CPK.

    1.11.2007 obdržela společnost SynCare Plus, s.r.o. certifikáty opravňující užívání loga a značky CPK pro vybrané dermokosmetiké přípravky. U certifikovaných přípravků najdete v katalogu příslušnou značku.
    CPK je zkratkou pro Certifikovanou Přírodní Kosmetiku a uděluje ji stejný inspekční orgán, který propůjčuje označení BIO potravinám v České republice.
    Označení BIO pro potraviny je shodné s označením CPK pro kosmetiku.

    CPK ZNAČKA NA KOSMETICKÉM PŘÍPRAVKU GARANTUJE:

    • suroviny jsou výhradně rostlinného původu (s výjimkou včelího vosku)
    • suroviny nebyly pěstovány pomocí GMO (Geneticky Modifikované Organismy)
    • kosmetika neobsahuje parfémy, syntetické konzervanty a barviva, PEG emulgátory, silikony, umělé oleje a parafín
    • skladování BIO suroivn, výroba a prodej kosmetiky CPK je dozorován nezávislým isnpekčním orgánem

    Nezávislá akreditace – právní jistota pro Vás

    Veškeré informace o přírodním charakteru výrobků Syncare označených logem CPK jsou ověřitelné u inspekčního orgánu KEZ o.p.s., www.kez.cz.

    Certifikovaná přírodní dermokosmetika SynCare se musí každých 12 měsíců podrobovat opakované recertifikaci. Podrobné informace rovněž získáte na www.syncare.cz v sekci BIOKOSMETIKA.

    Certifikovaná kosmetika BIO splňuje všechny požadavky CPK a navíc obsahuje minimálně 10% rostlinných složek v kvalitě BIO ověřené nezávislou německou akredtiční agenturou BCS Öko-Garantie, www.bcs-oeko.de.

    Znak certifikované
    přírodní kosmetiky CPK

    Znak certifikované
    přírodní kosmetiky CPK BIO

     
     
Zákaznická linka (+420) 778 437 811