Využijte výhodné nabídky Vichy a regenerujte svoji pleť!

Ačkoliv je sluníčko hřejivé, krásné a zvedá nám náladu, naše pleť se tolik neraduje. Letní slunce ji může poškodit a oslabit. Své pleti nyní musíme věnovat potřebnou péči a zahojit letní šrámy.

V pravý čas tak přichází akce od Vichy – při nákupu produktů péče o pleť nad 690 Kč dostanete luxusní taštičku zdarma. Taštička v hodnotě 450 Kč obsahuje miniprodukty Vichy. Můžete vybírat ze tří variant dle typu vaší pleti.

Abyste si vyzkoušeli co nejvíce přípravků a nalezli to pravé, obsahuje taštička i další vzorky z řady Vichy.

Jaké varianty dárků jsou dostupné?

Taštička je připravena ve třech variantách, a to IDÉALIA, LIFTACTIV Supreme a NEOVADIOL Compensating Complex. V každé taštičce je přiložen také letáček, ve kterém se dočtete všechny informace o dalších řadách Vichy. Jistě naleznete tu správnou variantu pro zdraví a krásu vaší pleti.

IDÉALIA – zaměřeno na ideální kvalitu pleti

Tato taštička obsahuje denní péči Idéalia 15 ml, sérum 3 ml, micelární vodu 3v1 30 ml, vzorek Teint ideál 1 ml a šampon Dercos Neogenic 7 ml.

LIFTACTIV Supreme – už ani vráska

Zde naleznete denní péči Liftactiv Supreme 15 ml, sérum Liftactiv Supreme 3 ml, micelární vodu 3v1 30 ml, vzorek Teint idéal 1 ml a vzorek šamponu Dercos Neogenic 7 ml.

NEOVADIOL Compensating Complex – obnovte hutnost a pružnost vaší pleti

Vaše pleť bude nyní hutná a pružná! Vyzkoušejte denní péči Compensating Complex 15 ml, sérum Compensating Complex 3 ml a micelární vodu 3v1 30ml. Navíc se v taštičce skrývá i vzorek Teint idéal 1 ml a vzorek šamponu Dercos Neogenic 7 ml.


Spěchejte – taštičky máme jen do vyprodání zásob

Jak říká naše lékárnice Jana:

„Pleť si moc dobře pamatuje každé spálení, poškození a šrám. Hýčkejte si ji, ať je plná zdraví a energie, pak budete i vy.“

Tato akce platí od 1. 9. 2016 do vyprodání zásob. Pospěšte tedy, kupte v našem e-shopu nebo se stavte na naši lékárnu, kde vám rádi pomůžeme s výběrem správné kosmetiky.

Prohlédnout akční produkty

Zákaznická linka (+420) 778 437 811