Pro diabetiky

Glukometry, testovací proužky, odběrová pera, lancety či jehly. Veškeré pomůcky, které potřebuje každý diabetik pro pravidelnou kontrolu hladiny cukru v krvi, naleznete na jednom místě.

Nejprodávanější výrobky z této kategorie
Výrobce
Řazení
Heptaphan 50 dg.proužky
Naše cena:284 Kč
+
-
ks

Zdravotnický prostředek, in vitro diagnostika, močové proužky pro analýzu moče. HEPTAPHAN-Test slouží ke zjištění přítomnosti bílkoviny, glukosy, ketonů, urobilinogenu, krve a pH moče.

Testov.proužky ke glukom. FORA Diamond
Naše cena:295 Kč
Běžná cena:300 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Testovací proužky do glukometrů Diamond (PRIMA, MINI, iDiamond) pro měření glykemie v krvi.

DP HemoPhan 50ks
Naše cena:131 Kč
+
-
ks

Zdravotnický prostředek, in vitro diagnostika, močové proužky pro analýzu moče. HEMOPHAN-Test slouží ke zjištění přítomnosti krve v moči.

Albuphan 50ks dg.proužky
Naše cena:131 Kč
+
-
ks

Zdravotnický prostředek pro in vitro diagnostiku. Pro ověření přítomnosti bílkoviny v moči.

Test.proužky pro glukom.EasyGluco 50ks
Naše cena:269 Kč
Běžná cena:273 Kč
Ušetříte:1 %
+
-
ks

Testovací proužky pro glukometr Easygluco založené na principu moderní biosenzorové technologie s rychlým zobrazením výsledků do 9 sekund.

Test.proužky glukom. SD-CHECK Gold 50ks
Naše cena:282 Kč
Běžná cena:287 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Testovací proužky pro glukometr SD-CHECK GOLD jsou v balení, které obsahuje 2 x 25 proužků. Jsou unikátní svým samonasávacím senzorem.

Odběr.pero Accu-Chek Softclix KIT
Naše cena:224 Kč
Běžná cena:228 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Odběrové pero Accu-Chek Softclix je určeno k získání vzorku kapilární krve a z ní pro měření hladiny cukru v krvi při domácím měření glykémie a autolanceta.

Testovaci prouzky pro SD Codefree (PLUS)
Naše cena:287 Kč
+
-
ks

Testovací proužky pro glukometry SD Codefree PLUS a SD Codefree. Balení obsahuje 2 x 25 proužků. Jsou unikátní svým samonasávacím senzorem a autokódováním glukometru před měřením - není potřeba s každým balením proužků přístroj kalibrovat!

Test. prouž.Well.Gali.Vltava glukoza50ks
Naše cena:288 Kč
Běžná cena:294 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Glukózový testovací proužek Wellion je určen pro měření hladiny cukru v kapilární plné krvi odebrané z konečku prstu, dlaně nebo předloktí měřicím přístrojem Wellion GALILEO.

Accu-Chek Instant diagnosticke pr.50ks
Naše cena:269 Kč
Běžná cena:274 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Testovací proužky určené k měření množství glukózy v čerstvě odebrané kapilární nebo arteriální krvi. Lze použít jen s glukometrem Accu-Chek Instant.

Jehly/lancety pro SD-od.pera kap.k.100ks
Naše cena:213 Kč
+
-
ks

Jehly (lancety) pro odběrová pera SD - standard diagnostics pro odběr kapilární krve pro sebetestování krevní glukózy. Balení po 100 ks jehliček.

Prouzky diagnosticke Rightest GS720 50ks
Naše cena:293 Kč
+
-
ks

Testovací proužky Rightest GS720 jsou určeny pro kvantitativní měření koncentrace glukózy v kapilární krvi s odběrem z prstu, dlaně nebo předloktí. Jsou určeny pouze pro in vitro diagnostiku, zejména při selfmonitoringu diabetiků.

Diaphan 50 dg.proužky
Naše cena:147 Kč
+
-
ks

Zdravotnický prostředek, in vitro diagnostika, dignostické proužky na analýzu moči.

Glukophan 50 dg.proužky
Naše cena:131 Kč
+
-
ks

Zdravotnický prostředek, in vitro diagnostika, močové proužky pro analýzu moče. Identifikace počátečních symptomů onemocnění (diabetes mellitus). Stanovení obsahu glukózy v moči.

Accu-Chek Softclix lancety200 4418514001
Naše cena:269 Kč
+
-
ks

Pomocí lancet Accu-Chek Softclix bude vaše měření téměř bezbolestné. Při každém měření používejte novou lancetu. Nikdy si s nikým odběrové pero a lancety neměňte.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811