DNY PLNÉ SLEV

Nejprodávanější výrobky z této kategorie
Výrobce
Řazení
Tonometr dig.OMRON M6 Comf.AFib 5let zar
Naše cena:2 345 Kč
Běžná cena:2 450 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

Tonometr na paži. INTELLI manžeta (22-42cm). Nově s detekcí síňové fibrilace AFib, jedné z hlavních příčin mozkové mrtvice. Intellisense technologie, paměť 2x100+HOST. Indikátor nepravidelného pulsu/arytmie. OMRON - No.1 značka doporučována kardiology.

Novinka
Eucerin DermoPure čistící peeling 100 ml
Naše cena:274 Kč
+
-
ks

EUCERIN DERMOPURE Čisticí peeling díky složení s kyselinou mléčnou a peelingovými mikročásticemi uvolňuje póry, redukuje černé tečky a odstraňuje nečistoty. Pleť bude čistší, hladší a jemnější.

EUCERIN DermatoCLEAN čist.voda200ml63995
Naše cena:321 Kč
+
-
ks

Eucerin DermatoCLEAN [HYALURON] ČISTICÍ PLEŤOVÁ VODA je jemná & účinná pleťová voda, která dočišťuje pleť obličeje od zbytku předchozích pleťových čisticích přípravků. Složení s hydratující kyselinou hyaluronovou nevysušuje pleť.

Liposomální multivitamin 30 kapslí
Naše cena:438 Kč
Běžná cena:499 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Liposomální multivitamín od NaturLabs se o to spolehlivě postará za vás. Obsahuje vyvážené spektrum prospěšných látek v dobře vstřebatelné a perfektně biologicky dostupné liposomální formě. Díky tomu využije každá vaše buňka tento doplněk stravy na maximu

Eucerin Atopicontrol Acute Care Cream krém 100 ml
Naše cena:740 Kč
+
-
ks

Acute krém s Licochalconem A, Dekandiolem, Mentoxypropandiolem. Intenzivní péče pro atopickou pokožku. Zmírňuje svědění na smyslové úrovni, zlepšuje kvalitu spánku a života.

Liposomální Glutathion
Naše cena:849 Kč
Běžná cena:899 Kč
Ušetříte:6 %
+
-
ks

Liposomální glutathion je tělu vlastní důležitý antioxidant, který pomáhá našemu organismu s detoxikací a zamezením negativního působení volných radikálů na zdraví a funkci našich buněk.

Novinka
ZINEK A SELEN CHELÁTOVÉ + MĚĎ, KAPSLE
Naše cena:389 Kč
Běžná cena:399 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Kombinace zinek, selen a měď patří mezi základní mikronutrienty, nezbytné pro normální funkci imunitního systému, hormonální rovnováhu i řadu metabolických procesů. Tyto minerální látky jsou také důležité pro zdravé vlasy, nehty, pokožku a kosti. Účastní

Novinka
LIPOSOMÁLNÍ VITAMÍN B12
Naše cena:269 Kč
Běžná cena:350 Kč
Ušetříte:23 %
+
-
ks

Vitamín B12 hraje významnou úlohu během mnoha důležitých pochodů v našem těle. Odpovídá za správnou činnost psychiky, optimální stav krve a účastní se procesu dělení buňek. Souvisí tedy přímo i nepřímo s naší životní energií.

Eucerin AtopiControl Sprej proti svědění 50 ml
Naše cena:292 Kč
Běžná cena:335 Kč
Ušetříte:13 %
+
-
ks

Eucerin® AtopiControl Sprej proti svědění zmířňuje svědění během 60 vteřin až na 6 hodin. Okamžité a dlouhotrvající zmírnění, ihned ochlazuje a zklidňuje pokožku.

EUCERIN Aquaphor mast ve spr.250ml 83516
Naše cena:450 Kč
Běžná cena:499 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Aquaphor Tělová mast ve spreji urychluje regeneraci pokožky. Klinicky ověřeno, že pomáhá obnovovat a zklidňuje velmi suchou, podrážděnou pokožku vytvořením ideální ochranné bariéry pro její regeneraci. Snadná aplikace i na větší oblasti těla.

EUCERIN AtopiC leh.těl.emul. 400ml 87944
Naše cena:740 Kč
+
-
ks

Základní péče pro atopickou pokožku. Rychle se vstřebávající každodenní péče pro svědící a podrážděnou pokožku, zlepšuje kvalitu spánku a života. Vhodná pro kojence i dospělé.

EUCERIN DermatoCLEAN Odl.očí 125ml 83579
Naše cena:321 Kč
+
-
ks

Eucerin DermatoCLEAN ODLIČOVAČ OČÍ odstraňuje voděodolný oční make-up. Je bez parfemace, vhodný pro citlivou pleť.

EUCERIN UreaRepair kr.pro lok.pou.30%75m
Naše cena:426 Kč
+
-
ks

Eucerin UreaRepair PLUS Krém pro lokální použití 30% Urea obsahuje Ureu + Ceramidy a Přirozené hydratační látky. Zjemňuje hrubé, suché a olupující se plochy na pokožce. Poskytuje exfoliační účinek, pokožku zjemňuje a zvláčňuje.

HOŘČÍK CHELÁTOVÝ + VITAMIN B6, KAPSLE
Naše cena:599 Kč
Běžná cena:699 Kč
Ušetříte:14 %
+
-
ks

Doplňte si hořčík a B6 efektivně! Proč tyto dvě účinné látky společně? Protože silná kombinace hořčíku v chelátové formě v souhře s vitamínem B6 pracuje dokonale synergicky.

EUCERIN UreaRepair pěna na nohy 10% Urea
Naše cena:384 Kč
+
-
ks

Pro každodenní péči o extrémně suchou a hrubou pokožku nohou. Intenzivně hydratuje a podporuje regeneraci pokožky.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811