STADA

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Piracetam AL 1200mg tbl.flm.120
Naše cena:325 Kč
+
-
ks

Piracetam je lék, který se používá ke zlepšení mozkových funkcí. Piracetam AL se používá k léčbě příznaků chronického zhoršení funkcí mozku u dospělých jako součást celkové léčby. Čtěte pozorně příbalový leták.

Aciclovir AL Krem drm.crm.1x2g/100mg
Naše cena:124 Kč
Běžná cena:136 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

Aciclovir AL krém je účinný v léčbě infekcí vyvolaných virem Herpes simplex. Aciklovir přítomný v krému Aciclovir AL krém se mění na účinnou látku s protivirovým účinkem teprve po průniku do buňky infikované virem. Čtěte pozorně příbalový leták.

Nizoral care tonicum 100ml
Naše cena:229 Kč
Běžná cena:245 Kč
Ušetříte:7 %
+
-
ks

Bezoplachové tonikum se specializací na péči o pokožku hlavy obsahuje inovativní komplex přírodních složek, které zmírňují nepříjemný pocit pokožky hlavy a významně ulevují od svědění a suchosti. Lehká nemastná textura je vhodná pro každodenní použití.

Duofilm drm.sol.15ml
Naše cena:243 Kč
Běžná cena:258 Kč
Ušetříte:6 %
+
-
ks

Přípravek Duofilm je určen k léčbě bradavic (lokalizovaných kdekoli na kůži kromě obličeje a anogenitální oblasti). Používá se u dospělých, dospívajících a dětí od dvou let. Čtěte pozorně příbalový leták.

Lactulose AL 667mg/ml sir.1x500ml
Naše cena:167 Kč
Běžná cena:181 Kč
Ušetříte:8 %
+
-
ks

Osmoticky působící laxativum. Laktulosa se ve střevech prakticky nevstřebává, ale působí přímo v tlustém střevě. Zvýšení kyselosti střevního obsahu a následné zvýšení obsahu vody ve stolici umožňuje zvětšení obsahu střev a zlepšení jejich vyprazdňování. Č

Nizoral Expert šampon 200ml
Naše cena:180 Kč
Běžná cena:192 Kč
Ušetříte:6 %
+
-
ks

Nizoral Expert Šampon nabízí zklidnění a komfort pro svědivou pokožku hlavy s lupy. Využívá jedinečnou technologii specializovanou na pokožku hlavy, která účinně poskytuje úlevu od svědění a lupů již po prvním umytí hlavy.

Diclofenac AL 25mg tbl.ent.50
Naše cena:146 Kč
Běžná cena:155 Kč
Ušetříte:6 %
+
-
ks

Přípravek Diclofenac AL 25 obsahuje léčivou látku diclofenac, která patří do skupiny léčiv, která se nazývají nesteroidní protizánětlivé léky (NSAID). Přípravek ulevuje od bolesti a zmenšuje zánět (otoky). Neovlivňuje však příčinu zánětu. Čtěte pozorně př

Lactosolv tbl.30
Naše cena:232 Kč
Běžná cena:255 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

LACTOSOLV® je vysoce kvalitní doplněk stravy obsahující vysokou dávku enzymu laktázy. Přispívá k metabolizmu laktózy a usnadňuje tak strávení mléka a mléčných produktů při laktózové intoleranci.

Hirudoid Forte crm.1x40g
Naše cena:166 Kč
Běžná cena:181 Kč
Ušetříte:8 %
+
-
ks

Hirudoid forte krém je přípravek, který potlačuje otok a zánět. Přípravek je určen na onemocnění povrchových žil, krevní výrony, pohmožděniny a otoky. K zevnímu použití na kůži. Čtěte pozorně příbalový leták.

Nizoral 20mg/g šampon 60ml nový
Naše cena:337 Kč
+
-
ks

Nizoral šampon je přípravek určený dospělým a dospívajícím k léčbě kožních infekcí vyvolaných plísněmi nebo kvasinkami (tvorba lupů, seboroická dermatitida, pityriasis versicolor). Nizoral šampon není určen kojencům a dětem do 12 let. Čtěte pozorně příbal

Ambroxol AL 7.5mg/ml por.gtt.sol.100ml
Naše cena:83 Kč
Běžná cena:94 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Ambroxol zvyšuje tvorbu řídkého hlenu v dýchacích cestách, tím usnadní odkašlávání a dýchání. Přípravek Ambroxol AL kapky se užívá při akutních a chronických zánětlivých a infekčních onemocněních horních i dolních dýchacích cest. Pro dospělé i děti. Čtěte

Cotylena 10mg/ml drm.spr.sol.1x30ml
Naše cena:124 Kč
Běžná cena:138 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Clotrimazol AL je širokospektré antimykotikum (přípravek určený k léčbě mykotických/plísňových či kvasinkových/ infekcí) u dospělých. Na doporučení lékaře lze přípravek použít i u dětí od 2 let. Čtěte pozorně příbalový leták.

Psilo-balsam drm.gel 1x50g
Naše cena:191 Kč
Běžná cena:207 Kč
Ušetříte:8 %
+
-
ks

Přípravek je určen k místní léčbě alergických a svědivých projevů kůže při jejím podráždění. Čtěte pozorně příbalový leták.

Diclofenac AL 25mg tbl.ent.20
Naše cena:71 Kč
Běžná cena:77 Kč
Ušetříte:8 %
+
-
ks

Přípravek Diclofenac AL 25 obsahuje léčivou látku diclofenac, která patří do skupiny léčiv, která se nazývají nesteroidní protizánětlivé léky (NSAID).. Přípravek ulevuje od bolesti a zmenšuje zánět (otoky). Neovlivňuje však příčinu zánětu. Čtěte pozorně p

Nasenspray AL 1mg/ml nas.spr.sol.1x10ml
Naše cena:77 Kč
Běžná cena:80 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

Nasenspray AL se používá ke krátkodobé léčbě ke snížení otoku nosní sliznice při akutní rýmě, při vazomotorické rýmě a alergické rýmě. Čtěte pozorně příbalový leták.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811