HERO

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Sunar Complex 5 600g - nový
Naše cena:341 Kč
Běžná cena:400 Kč
Ušetříte:15 %
+
-
ks

Sunar Complex 5 je rozpustný mléčný nápoj v prášku obohacený o důležité vitaminy a minerální látky, aby vyhovoval výživovým potřebám dětí této věkové kategorie. Obsahuje např. vitaminy C, D, vápník, kys. listovou, zinek nebo železo. Bez palmového oleje.

Sunarka dětský snack jabl.prstýnky 50g
Naše cena:39 Kč
+
-
ks

Jablečné prstýnky z kukuřice a rýže pro první zoubky. Potravina pro zvláštní výživu - pro obilnou výživu kojenců a malých dětí od dokončeného 12. měsíce věku. Přirozená chuť - Vybrané cerálie - Přírodní suroviny - Vitaminy a vápník. Extrudovaný výrobek.

Sunar Complex 4 600g - nový
Naše cena:357 Kč
+
-
ks

Složení batolecího mléka Sunar Complex 4 zajišťuje přísun všech základních důležitých látek a dalších doplňujících látek pro správný vývin dítěte, jako například vápník a vitamin D pro správný růst kostí. Mléčný tuk dodá mléku lahodnou chuť.

Sunarka děts.snack jahodová srdíčka 50g
Naše cena:42 Kč
+
-
ks

Jahodová srdíčka z kukuřice a rýže pro první zoubky. Potravina pro zvláštní výživu - pro obilnou výživu kojenců a malých dětí od dokončeného 12. měsíce věku. Přirozená chuť - Vybrané cerálie - Přírodní suroviny - Vitaminy a vápník. Extrudovaný výrobek.

Sunar Complex 4 jahoda 600g - nový
Naše cena:196 Kč
Běžná cena:329 Kč
Ušetříte:40 %
+
-
ks

Sunar Complex je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka, po více než 80 letech výzkumu. Obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť. Vápník a vitamin D podporují růst kostí.

Sunar Premium 3 700g
Naše cena:508 Kč
Běžná cena:529 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

Sunar Premium 3 - výrobek sušené mléčné výživy. Je určen pro výživu malých dětí od ukončeného 12.měsíce věku dítěte v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeny. Má být pouze součástí smíšené stravy.

Sunar do ručičky jablko-BANÁN 100g
Naše cena:30 Kč
Běžná cena:31 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Ovocný příkrm Sunárek Do ručičky je vyroben ze 100% ovoce, bez přidaného cukru – obsahuje pouze cukry přirozeně se vyskytující v ovoci. Praktické balení si mohou děti samy vychutnat kdykoliv a kdekoliv. Určeno pro kojence a malé děti od ukonč. 4. měsíce.

Sunarka piškotová kašička mléčná 225g
Naše cena:103 Kč
Běžná cena:105 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Piškotová kašička mléčná s 8 cereáliemi; pro děti od dokončeného 6.měs. Obsahuje naturbalance, vyváženou kombinaci zdravé výživy a mléčné chuti. Výživná a lehce stravitelná - obsahuje mléko - výborná rozpustnost - snadná příprava, stačí přidat vodu.

Sunar vanilkové sušenky 175g 49610175
Naše cena:59 Kč
Běžná cena:60 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Sunárek vanilkové sušenky pro první zoubky jsou skvělým obohacením jídelníčku malých dětí. Díky svým tvarům a lahodné jemné chuti jsou chutnou svačinkou pro první zoubky a veselé křupání. Vhodné pro děti od dokončeného 6.měsíce věku.

Sunarka meruňková kašička mléčná 225g
Naše cena:104 Kč
Běžná cena:105 Kč
Ušetříte:1 %
+
-
ks

Meruňková kaše mléčná rýžová, bez přidaného cukru; pro děti od konce 4.měs. Obsahuje naturbalance, vyváženou kombinaci zdravé výživy a mléčné chuti. Výživná a lehce stravitelná - obsahuje mléko - výborná rozpustnost - snadná příprava, stačí přidat vodu.

Sunar Cool ovoce,bro+jab+ban120g44430120
Naše cena:32 Kč
+
-
ks

Ovocný příkrm, směs ovoce pro děti od ukončeného 12. měsíce věku. Pasterováno. Výrobek je určen k okamžité konzumaci, jako součást vyvážené stravy. Baleno v ochranné atmosféře.

Sunarka dětské sušenky písmenkové 150g
Naše cena:59 Kč
Běžná cena:60 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Písmenkové sušenky pro první dětské zoubky. Mají přirozenou chuť, jsou vyrobeny z vybraných cereálií a přírodních surovin, s vitaminy a vápníkem. Vhodné pro děti od ukončeného 12. měsíce věku.

Sunar Expert AR+Comfort 1  700g
Naše cena:476 Kč
Běžná cena:489 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Sunar Expert AR+Comfort 1 je určen pro řízenou dietní výživu kojenců od narození, kteří trpí buď drobným ublinkáváním nebo mají zácpu, případně se u nich vyskytují oba problémy. Navíc obsahuje mléčný tuk, díky kterému je dětmi velmi dobře přijímán.

Sunar Premium 2 700g
Naše cena:508 Kč
+
-
ks

Sunar Premium 2 je výrobek pokračovací kojenecké mléčné výživy, vyvinutý po více než 80 letech výzkumu. Je určen pro výživu kojenců od ukončeného 6.měsíce v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeni. Má být pouze součástí smíšené stravy kojence.

Sunar Cool borův.banán oves.vloč.110g
Naše cena:30 Kč
Běžná cena:31 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Sunar Cool ovoce s ovesnými vločkami. Ovocně-obilný příkrm, směs ovoce a obilovin, pro děti od ukončeného 12. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu. Pasterováno. Skvěle zasytí a doplní vitaminy. Neobsahuje přidaný cukr.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811