HERO

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Sunar BIO kapsicka Hruska malina 100g
Naše cena:39 Kč
Běžná cena:40 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Smíšený ovocný příkrm v BIO kvalitě pro kojence od ukončeného 4. měsíce. Pasterovaný. Složení: hruškové pyré(1) 90 %, malinové pyré(1) 10 %. Bez lepku, bez přídavku cukrů. (1)= z ekologického zemědělství.

Sunar BIO kaps.Jablko jahoda boruvka100g
Naše cena:39 Kč
Běžná cena:40 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Smíšený ovocný příkrm v BIO kvalitě pro kojence od ukončeného 4. měsíce. Pasterovaný. Složení: jablkové pyré(1) 77%, jahodové pyré(1) 20%, borůvkové pyré (1) 3%. Bez lepku, bez přídavku cukrů. (1)= z ekologického zemědělství.

Sunar Complex 3 600g - nový
Naše cena:357 Kč
+
-
ks

Sunar Complex je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Unikátní receptura obsahuje exkluzivní kombinaci živin přirozeně se vyskytujících v mateřském mléku. Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť.

Sunar Complex 3 vanilka 600g - nový
Naše cena:357 Kč
+
-
ks

Sunar Complex 3 Vanilla je vyvinut podle vzoru mateřského mléka a je vhodný pro děti od 12.měs. Obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléku. Vápník a vitamin D podporují růst kostí.Mléčný tuk dodává mléku lahodnou chuť.

Sunar BIO kaps. Jablko banan mrkev 100g
Naše cena:40 Kč
+
-
ks

Smíšený ovocno-zeleninový příkrm v BIO kvalitě pro kojence od ukonč. 4.měsíce. Pasterovaný. Složení: jablkové pyré(1) 42%, banánové pyré(1) 29%, mrkvové pyré 29%, citrónová šťáva z konc.(1). Bez lepku, bez přídavku cukrů. (1)= z ekologického zemědělství.

Sunar Ml.krupic.kase Vanilka na DN 210g
Naše cena:96 Kč
+
-
ks

Sunar krupicová mléčná kaše na dobrou noc s obsahem plnotučného mléka skvěle chutná a zajistí spokojené bříško před spaním. Obsahuje lepek, vhodné pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Sunar Gravimilk s prichuti cokolada 450g
Naše cena:273 Kč
+
-
ks

Sunar Gravimilk je instantní mléčný nápoj v prášku obohacený o vitaminy a minerální látky určený pro těhotné a kojící maminky. Obsahuje látky důležité v těhotenství i v době kojení. Má vynikající přirozeně mléčnou chuť díky obsahu plnotučného mléka.

Sunar Cool banán meruňka jogurt 110g
Naše cena:30 Kč
Běžná cena:31 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Sunar Cool ovoce s jogurtem. Ovocno-zeleninový příkrm s jogurtem, pro děti od ukončeného 12. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu. Pasterováno. Skvěle zasytí a doplní vitaminy. Neobsahuje přidaný cukr.

Sunar Hopsacek mango/ban/hru/jab/ove100g
Naše cena:38 Kč
+
-
ks

Sunar BIO kapsička Hopsáček je lahodná kombinace ovocného pyré a ovesných vloček v BIO kvalitě, která zažene hlad a dodá dlouhotrvající energii na hopsání po celý den. Bez přidaného cukru. Pro děti od ukončeného 12. měsíce.

Sunar Smichacek mang/mer/mrk/fen 100g
Naše cena:38 Kč
+
-
ks

Sunar BIO Smícháček je kapsička kombinující ovoce se zeleninou v lahodnou svačinku v BIO baby kvalitě, která obsahuje minimálně 25% zeleniny. Bez přidaného cukru. Pro děti od ukončeného 12. měsíce.

Sunar Ovocna kasicka broskev jablko oves
Naše cena:38 Kč
+
-
ks

Sunar ovocná kašička jablko, broskev, oves. Bez přídavku cukrů (obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry). Součást vyvážené stravy pro kojence od ukončeného 6. měsíce.

Sunar Bio křupky mrk.kolečka45g 49500050
Naše cena:53 Kč
Běžná cena:54 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Extrudované, BIO kukuřično-mrkvové křupky pro obilnou výživu malých dětí, od ukončeného 12.měsíce. Bez lepku, bez přidaného cukru a soli.

Sunar Ml.krup.kase Medova dobrou noc210g
Naše cena:96 Kč
+
-
ks

Sunar krupicová mléčná kaše na dobrou noc s obsahem plnotučného mléka skvěle chutná a zajistí spokojené bříško před spaním. Obsahuje lepek, vhodné pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Sunar Mlecna kase 8 cer.jahoda/ban.210g
Naše cena:96 Kč
+
-
ks

Sunar mléčná kaše s 8 cereáliemi skvěle chutná díky obsahu plnotučného mléka. Celozrnné cereálie v kaši jsou skvělým zdrojem vlákniny. Obsahuje lepek. Vhodné pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Sunar Mlec.ryzova kase  Vanilka 210g
Naše cena:96 Kč
+
-
ks

Sunar mléčná kaše rýžová skvěle chutná díky obsahu plnotučného mléka. Rýžová kaše je bez lepku a hodí se jako první příkrm pro děti od ukončeného 4. měsíce.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811