HERO

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Sunar Mlecna kase 8 cer.jahoda/ban.210g
Naše cena:96 Kč
+
-
ks

Sunar mléčná kaše s 8 cereáliemi skvěle chutná díky obsahu plnotučného mléka. Celozrnné cereálie v kaši jsou skvělým zdrojem vlákniny. Obsahuje lepek. Vhodné pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Sunar Mlec.ryzova kase  Vanilka 210g
Naše cena:96 Kč
+
-
ks

Sunar mléčná kaše rýžová skvěle chutná díky obsahu plnotučného mléka. Rýžová kaše je bez lepku a hodí se jako první příkrm pro děti od ukončeného 4. měsíce.

Sunar Mlecna kase 8 cereal.jahoda/malina
Naše cena:96 Kč
+
-
ks

Sunar mléčná kaše s 8 cereáliemi skvěle chutná díky obsahu plnotučného mléka. Celozrnné cereálie v kaši jsou skvělým zdrojem vlákniny. Obsahuje lepek. Vhodné pro děti od ukončeného 8. měsíce.

Sunar Ml.krup.kase Skorice/jabl. DN 210g
Naše cena:96 Kč
+
-
ks

Sunar krupicová mléčná kaše na dobrou noc s obsahem plnotučného mléka skvěle chutná a zajistí spokojené bříško před spaním. Obsahuje lepek, vhodné pro děti od ukončeného 6. měsíce.

Sunar Ml.ryzova kase Banan na d.noc 210g
Naše cena:96 Kč
+
-
ks

Sunar rýžová mléčná kaše na dobrou noc s obsahem plnotučného mléka skvěle chutná a zajistí spokojené bříško před spaním. Bez lepku, vhodné jako první příkrm pro děti od ukončeného 4. měsíce.

Sunar rozpustny napoj fenyklovy 200g
Naše cena:103 Kč
Běžná cena:106 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Rozpustný nápoj fenyklový v prášku, s vitamínem C, bez konzervantů. Lze podávat za tepla i za studena. Lze podávat v lahvi nebo v hrníčku. Výborná rozpustnost. Pro kojence a malé děti od ukončeného 4.měsíce. Obsah balení 200 g = 4 l nápoje.

Sunar rozpustny napoj malinovy 200g
Naše cena:103 Kč
Běžná cena:106 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Rozpustný nápoj malinový v prášku, s vitamínem C, bez konzervantů*. Lze podávat za tepla i za studena. Lze podávat v lahvi nebo v hrníčku. Výborná rozpustnost. Od ukončeného 6.měsíce. Obsah balení 200 g = 4 l nápoje.

Sunar rozpustny napoj hruskovy s medunko
Naše cena:103 Kč
Běžná cena:106 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Rozpustný nápoj hruškový s meduňkou v prášku, s vitamínem C, bez konzervantů*. Lze podávat za tepla i za studena. Lze podávat v lahvi nebo v hrníčku. Výborná rozpustnost. Od ukončeného 4.měsíce. Obsah balení 200 g = 4 l nápoje.

Sunar rozpustny napoj jablecny 200g
Naše cena:103 Kč
Běžná cena:106 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Rozpustný nápoj jablečný v prášku, s vitamínem C, bez konzervantů. Lze podávat za tepla i za studena. Lze podávat v lahvi nebo v hrníčku. Výborná rozpustnost. Od ukončeného 6.měsíce. Obsah balení 200 g = 4 l nápoje.

Sunar rozpustny napoj sipkovy s boruvkam
Naše cena:103 Kč
Běžná cena:106 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Rozpustný nápoj šípkový s borůvkou v prášku, s vitamínem C, bez konzervantů. Lze podávat za tepla i za studena. Lze podávat v lahvi nebo v hrníčku. Výborná rozpustnost. Od ukončeného 4.měsíce. Obsah balení 200 g = 4 l nápoje.

Sunar rozpustny napoj jahodovy 200g
Naše cena:103 Kč
Běžná cena:106 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Rozpustný nápoj jahodový v prášku, s vitamínem C, bez konzervantů*. Lze podávat za tepla i za studena. Lze podávat v lahvi nebo v hrníčku. Výborná rozpustnost. Od ukončeného 6.měsíce. Obsah balení 200 g = 4 l nápoje.

Sunar Gravimilk s prichuti vanilka 450g
Naše cena:268 Kč
Běžná cena:273 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Sunar Gravimilk je instantní mléčný nápoj v prášku obohacený o vitaminy a minerální látky určený pro těhotné a kojící maminky. Obsahuje látky důležité v těhotenství i v době kojení. Má vynikající přirozeně mléčnou chuť díky obsahu plnotučného mléka.

Sunar Premium 1 700g
Naše cena:455 Kč
Běžná cena:499 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

Výrobek počáteční kojenecké mléčné výživy, vyvinutý po více než 80 letech výzkumu. Je určen pro výživu kojenců od narození v období odstavování nebo pokud nemohou být kojeni. Obsahuje unikátní kombinaci látek přirozeně se vyskytujících v mateřském mléce.

Sunar Expert AR+Comfort 2  700g
Naše cena:476 Kč
Běžná cena:489 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Sunar Expert AR+Comfort 2 je určen pro řízenou dietní výživu kojenců od 6.měsíce, kteří trpí buď drobným ublinkáváním nebo mají zácpu, případně se u nich vyskytují oba problémy. Navíc obsahuje mléčný tuk, díky kterému je dětmi velmi dobře přijímán.

Sunar Premium 4 700g
Naše cena:508 Kč
Běžná cena:529 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

Sunar Premium 4 je vyvinutý podle vzoru mateřského mléka a vychází z více než 80 let výzkumu. Je určen pro výživu malých dětí od ukončeného 24.měsíce věku dítěte a má být pouze součástí smíšené stravy.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811