VITAR

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Vitar Váp.+hořč.+zin.+vit.D3+K1 100+50
Naše cena:202 Kč
Běžná cena:206 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Revital Vápník, Hořčík, Zinek+vitaminy D3 a K1 obsahuje minerální látky, které se významně podílejí na udržení normálního stavu kostí a zubů. Podporují jejich správný vývoj. Vitaminy D3 a K1 napomáhají lepšímu vstřebávání a využitelnosti vápníku.

Revital C vitam.500mg Les.jah.eff.tb.20
Naše cena:73 Kč
Běžná cena:75 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Šumivé tablety určené k přípravě lahodného nápoje s příchutí lesní jahody, obsahující vysokou dávku vitaminu C (500 mg). Vitamin C je důležitý nejen pro imunitní systém, ale i pro spoustu dalších fyziologických procesů v lidském organizmu.

Revitalon Vlasove serum 50ml
Naše cena:180 Kč
Běžná cena:183 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Revitalon Vlasové sérum s kofeinem je přípravek s vysokou koncentrací účinných látek určený pro péči o slabé, poškozené a vypadávající vlasy. Díky aplikaci přímo na pokožku vyživuje vlasové kořínky a podporuje normální růst vlasů. Nezatěžuje vlasy.

Vitar Kurkuma+ostropestrec EKO cps.60
Naše cena:235 Kč
Běžná cena:239 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Veganské kapsle s obsahem vysoké dávky 200 mg extraktu z kurkumy s deklarovaným obsahem 190 mg kurkuminoidů a 100 mg extraktu z ostropestřce mariánského, které jsou prospěšné pro zdraví jater a tím i pro celkové zažívání.

IRBIS Cekanka sypke sladidlo 200g
Naše cena:130 Kč
Běžná cena:133 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Stolní sladidlo v prášku na bázi steviolglykosidů a vlákniny z čekanky. Jedna lžička osladí jako jedna lžička cukru při sníženém energetickém příjmu. Vhodné ke slazení teplých i studených nápojů, k dochucení pokrmů (jogurtů, pudingů, kaší, smoothie).

Vitar Rehydratace Active 10 sacku
Naše cena:78 Kč
Běžná cena:80 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Směs určená k přípravě hypotonického nápoje s vyváženým obsahem iontů, glukózy a probiotického kmene LactoSpore. Nápoj je vhodný při ztrátě tekutin ať při nadměrném slunění, zvýšené tělesné aktivitě, sportu či při problémech se zažíváním během cestování.

Vitar Rehydratace Active eff.tbl.20
Naše cena:80 Kč
+
-
ks

Tablety určené k přípravě hypotonického nápoje s obsahem minerálních látek, glukózy a termostabilního probiotika LactoSpore. Vhodné při nadměrné ztrátě tekutin.

Vitar Klidný spánek meduňka+citron 20x2g
Naše cena:101 Kč
+
-
ks

Sypká směs v jednorázových sáčcích s příjemnou příchutí meduňky a citronu určená k rozpouštění v ústech. Směs obsahuje bylinky, které pomáhají navodit harmonii těla důležitou nejen pro usínání, ale i pro kvalitní spánek a regeneraci.

Maxi Vita Exclusive Erektor cps.15
Naše cena:168 Kč
+
-
ks

Maxi Vita Exclusive Erektor obsahuje kombinaci látek, které mají příznivý vliv na fyziologické potřeby mužského organizmu. Podporují sexuální aktivitu a výkonnost.

Vitar Super Beta-karot.tbl.80+40 7krás
Naše cena:209 Kč
Běžná cena:213 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Revital Super beta-karoten s novým složením pro ještě krásnější opálení. Příznivé účinky přináší specifický mix karotenoidů, extraktu se sedmikrásky obecné a měsíčku lékařského, biotinu a antioxidačních vitaminů E a C.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811