GREEN IDEA

Nejprodávanější výrobky
Řazení
GREEN IDEA Migreen
Naše cena:350 Kč
Běžná cena:398 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Pokud často trpíte třeštěním hlavy, je pro vás bylinná kompozice Migreen správnou volbou. Při pravidelném používání se snižuje četnost atak třeštění hlavy. Bylinný preparát nezatěžuje trávicí systém a játra jako běžně používané léky.

GREEN IDEA Zázvorová mast 50 ml
Naše cena:148 Kč
Běžná cena:168 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Zázvorová silice je bohatá na celou řadu biologicky aktivních látek, které mají antimikrobiální a zklidňující účinky na pleť, včetně omezení otoků.

GREEN IDEA Hyaluronové sérum 25 ml
Naše cena:199 Kč
Běžná cena:225 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Intenzivní pleťové sérum kombinuje dvě molekuly kyseliny hyaluronové a další aktivní látky. Malé molekuly pronikají hluboko do podkoží, kde oddalují tvorbu vrásek, naopak velké molekuly působí na povrchu pokožky a napomáhají jejímu vyhlazení. Výtažky ze S

GREEN IDEA Právenka latnatá
Naše cena:201 Kč
Běžná cena:228 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Právenka latnatá (Měkýn latnatý) původem pochází z Indie a Srí Lanky, ale jako léčivá bylina je používaná již po celém světě. Podporuje přirozenou obranyschopnost. Právenka je také antioxidant, který pročišťuje organismus, přispívá k normální činnosti jat

TOPVET Regenerační konopný olej 100% 100ml
Naše cena:174 Kč
Běžná cena:198 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Regenerační konopný olej se používá jako účinná pomoc pro ekzematickou pleť, lupénku, svědivou a problematickou pokožku. Přípravek pomáhá tlumit záněty a bolest, pleť hydratuje a regeneruje.

GREEN IDEA TTO intim gellé 50 ml
Naše cena:104 Kč
Běžná cena:118 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Gel s vysokým obsahem oleje australského čajovníku je určen k šetrné intimní hygieně. Neobsahuje mýdlo, které může způsobit podráždění a vysoušení pokožky. Olej z australského čajovníku vykazuje značný antibakteriální účinek.

GREEN IDEA Ušní lihové kapky očista pro kočky
Naše cena:113 Kč
Běžná cena:128 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

K důkladnému vyčistění znečistěného zvukovodu a zevního ucha. Přípravek intenzivně rozpouští kožní maz. Pokožka zevního zvukovodu je po ošetření dokonale čistá. Přípravek obsahuje celou řadu přírodních látek, které mají antiseptický a hojivý účinek.

GREEN IDEA Ashwagandha
Naše cena:262 Kč
Běžná cena:298 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Ashwagandha podporuje duševní zdraví, koncentraci a snižuje únavu a míru stresu. Dodává tělu energii, vitalitu, výdrž a celkově omlazuje organismus. Navozuje klidný a plnohodnotný spánek. Užívá se pro normální činnost reprodukčního a dýchacího systému. Po

GREEN IDEA STOMACLEAN pro psy
Naše cena:148 Kč
Běžná cena:168 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Vysoký obsah přírodních látek má pozitivní vliv nejen na stav dásní, ale i zubů. Omezuje tvorbu zubního kamene, plaku i zubního kazu. Dezinfikuje, hojí a regeneruje dásně a odstraňuje nepříjemný zápach z dutiny ústní.

GREEN IDEA Hřebíčkovec tinktura - kapky 100 ml
Naše cena:183 Kč
Běžná cena:208 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Hřebíček je v přírodní medicíně velice ceněnou bylinou. Účinnou složkou hřebíčku je eugenol. Používá se pro normální činnost kardiovaskulárního systému, krevní oběh a prokrvení. Podporuje normální trávení a chuť k jídlu. Jedná se o přírodní antioxidant. Z

GREEN IDEA Šišák - bezlihová tinktura
Naše cena:130 Kč
Běžná cena:148 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Šišák je v přírodní medicíně používaný již více než 2000 let. Přispívá k normální činnosti nervové soustavy a k normální psychické činnosti. Přípravek přispívá k ochraně buněk před oxidativním stresem. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání.

GREEN IDEA Imunita premium
Naše cena:262 Kč
Běžná cena:298 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Originální receptura IMUNITA PREMIUM spojuje výtažky z bylin, beta glukan, stopové prvky a vitamíny, které slouží k podpoře imunitního systému. Fungující imunitní systém je nutný k zabezpečení plnohodnotné kvality života.

GREEN IDEA Čisticí sprej na ruce s antimikrobiální složkou - Hedvábí
Naše cena:69 Kč
Běžná cena:78 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Čisticí sprej na ruce s antimikrobiální složkou je vhodný k očistě a ochraně rukou vždy, kdy není možné použít vodu a mýdlo (cestování, městská doprava, nákupy a další). Ruce jsou po použití čisté a příjemně voní. Přípravek obsahuje 62 % lihu, což garantu

GREEN IDEA Avokádový olej BIO
Naše cena:165 Kč
Běžná cena:188 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Avokádový olej patří svými účinky mezi nejkvalitnější kosmetické oleje. Podporuje regeneraci pokožky, navrací pleti elasticitu a zbavuje vrásek. Je doporučován na ekzematickou pokožku a ke změkčení ztvrdlé pokožky. Pokožka je po ošetření olejem sametově j

GREEN IDEA Čisticí gel na nohy s antimikrobiální složkou
Naše cena:77 Kč
Běžná cena:88 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Čisticí gel na nohy s antimikrobiální složkou je vhodný k očistě a ochraně nohou v prostředí se zvýšeným mikrobiálním rizikem. Nohy jsou po použití čisté a příjemně voní. Přípravek obsahuje 62 % lihu, což garantuje vysokou antimikrobiální účinnost.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811