DR POPOV

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Dr. Popov Kostivalová mast s kafrem 50 ml
Naše cena:89 Kč
Běžná cena:99 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Kostivalová mast s kafrem.

Dr.Popov Psyllium indic. rozp. vlák.240g
Naše cena:172 Kč
Běžná cena:188 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

Vláknina Psyllium DÓZA, 240 g. Vláknina Psyllium Dr. Popova pomůže vašemu snadnému vyprazdňování a podpoří správný metabolismus tuků. Vyzkoušejte Psyllium Dr. Popova v praktickém balení za výhodnou cenu. Výrobek je doplňkem stravy.

DR.POPOV Akneroll 6 ml
Naše cena:105 Kč
Běžná cena:107 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Akneroll je kosmetický přípravek, vhodný k lokálnímu ošetření pokožky postižené akné. Praktické balení roll-on se vejde do každé kapsy.

Dr.Popov Kapky bylinné Cholesterol 50ml
Naše cena:112 Kč
Běžná cena:115 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Originální bylinné kapky Dr. Popova Cholesterol obsahují artyčok a jmelí, které udržují normální hladinu krevních tuků. Jmelí navíc přispívá k metabolismu tuků (cholesterolu).

Dr.Popov Kapky byl. Játra-žlučník 50ml
Naše cena:119 Kč
Běžná cena:123 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Originální bylinné kapky Játra & žlučník s obsahem bylin důležitých pro správnou činnost jater, žlučníku a jejich detoxikaci - ostropestřec, artyčok, pampeliška, řepík, čekanka, popenec. Doplněk stravy. 50 ml.

DR.POPOV Měsíčk.mast peruáns.balz.50ml
Naše cena:96 Kč
Běžná cena:99 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Osvědčená mast k regeneraci podrážděné pleti, jizev, otlaků, mozolů a zhrublé pokožky. Dobře působí při masáži unavených nohou a jako masážní prsní dětská mast. 50 ml.

DR.POPOV Propolis mast 50ml
Naše cena:112 Kč
Běžná cena:122 Kč
Ušetříte:8 %
+
-
ks

Originální přípravek k regeneraci pokožky podrážděné slunečním zářením, vhodný i na popraskané paty a ruce. Mast lze použít při drobných kožních problémech, při zahlazování jizev, vrásek a ke změkčení ztvrdlé kůže. 50 ml.

DR.POPOV Psyllium indická vláknina 50g
Naše cena:56 Kč
Běžná cena:62 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Psyllium Dr. Popova je originální vláknina, která podporuje správný metabolismus tuků a navozuje pocit sytosti. Začínáte s touto vlákninou? Vyzkoušejte Psyllium Dr. Popova v našem nejmenším balení. Výrobek je doplňkem stravy.

DR.POPOV Konopela Konopná mast 100ml
Naše cena:165 Kč
Běžná cena:182 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

Konopela - konopná mast je vysoce účinná 100% přírodní mast pro osoby s projevy výrazně suché pokožky, ekzému nabo psoriázy. Vynikající zvláčňující a promašťující prostředek. Zmírňuje napětí pokožky a její nepříjemné svědění.

Dr.Popov Kapky byl. Kozlík lékařský 50ml
Naše cena:108 Kč
+
-
ks

Kozlík lékařský přispívá k normálnímu duševnímu zdraví a spánku, podporuje kognitivní funkce (paměť, soustředění). Působí při stresu a napomáhá relaxaci.

DR.POPOV Grepavit grep extr.z jader 25ml
Naše cena:137 Kč
Běžná cena:149 Kč
Ušetříte:8 %
+
-
ks

Grepavit obsahuje vitamín C, kyselinu listovou, železo, draslík a vápník. Nejvýznamnější složkou jsou zejména vysoce účinné bioflavonoidy, které mají antimikrobiální účinky. Pro posílení imunity, zevně pak při kožních potížích.

DR.POPOV Zelený jíl 280g
Naše cena:246 Kč
Běžná cena:250 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Má vynikající schopnost absorbovat nahromaděné látky, nevstřebávat se v organismu a vylučovat se ven. Obsahuje také velké množství minerálních látek. Doplněk stravy. Prášek.

DR.POPOV Psyllium 100g
Naše cena:96 Kč
Běžná cena:107 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Psyllium Dr. Popova zvýší váš denní přísun vlákniny. Tato unikátní vláknina napomůže snadnému vyprazdňování, podporuje správný metabolismus tuků a navozuje pocit sytosti. Výrobek je doplňkem stravy.

DR.POPOV Panthenol spr.110ml
Naše cena:109 Kč
Běžná cena:114 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

Příjemně chladí a zklidňuje pokožku nadměrně ozářenou sluncem nebo jinak podrážděnou.D-Panthenol skvěle váže v pokožce vlhkost, regeneruje ji a vyživuje. Při aplikaci na vlasy zlepšuje kvalitu, výživu a růst vlasů.

Dr.Popov Kapky byl. Ostrop. marián. 50ml
Naše cena:98 Kč
Běžná cena:108 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

Ostropestřec mariánský - originální bylinné kapky. Doplněk stravy. 50 ml. Přispívá k normální funkci a pročištění jater, udržuje normální trávení. Působí také jako antioxidant.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811