DR KURT WOLFF

Nejprodávanější výrobky
Řazení
ALPECIN Coffein Hair Booster 200ml
Naše cena:234 Kč
Běžná cena:238 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Vysoce účinné tonikum s kofeinovým komplexem působí přímo u vlasových kořínků, kde aktivně brání vypadávání vlasů a podporuje jejich růst. Nová generace vlasové péče s elegantní mužnou vůní ve stylovém černém designu. Pro silné a pevné vlasy na dotek.

ALPECIN Medicinal Šampon mast.vlas.200ml
Naše cena:122 Kč
Běžná cena:124 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

ALPECIN Medicinal Koncentrovaný šampon speciálně určený pro péči o nadměrně mastící se vlasy. Zklidňuje, hydratuje, zlepšuje mazotok a obnovuje pH pokožky hlavy. Posiluje její obranyschopnost a zabraňuje předčasnému maštění. Pro každodenní mytí vlasů.

ALPECIN Medicinal Šampon p.lupům 200ml
Naše cena:122 Kč
Běžná cena:124 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

ALPECIN Medicinal Koncentrovaný šampon proti lupům s dvojitým účinkem - šetrně odstraňuje lupy a trvale působí proti tvorbě nových lupů. Chrání pokožku hlavy před škodlivými vlivy prostředí a odstraňuje nepříjemné svědění. Pro každodenní mytí vlasů.

ALPECIN Coffein Shamp.C1 Black Ed.375ml
Naše cena:220 Kč
Běžná cena:224 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Black Edition – úspěšný ALPECIN Coffein Shampoo C1 v cool černém designu s novou vůní. Pro pocit silnějších a hustějších vlasů! Kofeinový komplex posiluje kořínky vlasů při každém mytí a doplňuje aktivní látky na 24 hodin. Bez silikonů.

Plantur39 Hyaluron balzam 150ml
Naše cena:183 Kč
Běžná cena:186 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Plantur39 Hyaluron balzám s cennou kyselinou hyaluronovou pro suchou a svědivou pokožku hlavy. Usnadňuje rozčesávání, zvyšuje lesk vlasů a dodává jim sametovou hebkost. Je šetrný k pokožce hlavy a vlasům. S osvědčeným kofeinovým komplexem. Bez silikonů.

Plantur39 Hyaluron sampon 250ml
Naše cena:277 Kč
Běžná cena:282 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Plantur39 Hyaluron šampon je vhodný pro suchou a svědivou pokožku hlavy. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která zabraňuje ztrátě vlhkosti. Zmírňuje pocit svědění. S fyto-kofeinovým komplexem proti vypadávání vlasů. Pro hebké a lesklé vlasy. Bez silikonů.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811