JOHNSON

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Olynth Plus 1mg/ml+50mg/ml 1x10ml
Naše cena:126 Kč
Běžná cena:135 Kč
Ušetříte:7 %
+
-
ks

Přípravek OLYNTH PLUS nosní sprej obsahuje xylometazolin-hydrochlorid a dexpanthenol. Používá se ke snížení otoku při zánětu nosní sliznice a podpoře hojení poraněné nosní sliznice, k úlevě při nealergickém zánětu nosní sliznice. Čtěte pozorně příbalový l

OFF Protection rozprašovač 100ml
Naše cena:127 Kč
Běžná cena:134 Kč
Ušetříte:5 %
+
-
ks

OFF!® Protection Plus rozprašovač – repelent v mechanickém rozprašovači chrání kůži proti komárům, tropickým komárům a klíšťatům až 8 hodin, tygřím komárům až 6 hodin, ovádům až 5 hodin. Účinkuje také na oblečení, postříkejte košili, kalhoty, ponožky.

Olynth Plus 0.5mg/ml+50mg/ml 1X10ml
Naše cena:126 Kč
Běžná cena:135 Kč
Ušetříte:7 %
+
-
ks

Přípravek Olynth Plus nosní sprej obsahuje xylometazolin-hydrochlorid a dexpanthenol. Přípravek Olynth Plus se používá ke snížení otoku při zánětu nosní sliznice a podpoře hojení poraněné nosní sliznice, k úlevě při nealergickém zánětu nosní sliznice. Čtě

Neutrogena krém na ruce 75ml
Naše cena:109 Kč
Běžná cena:112 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Okamžitá dlouhotrvající úleva i pro velmi suché ruce. Receptura obohacená o glycerin okamžitě chrání i velmi suché a rozpraskané ruce. I ve značně nepříznivých podmínkách zanechá ruce znatelně jemnější a vláčnější.

Listerine SmartRinse Berry 250ml
Naše cena:102 Kč
Běžná cena:107 Kč
Ušetříte:5 %
+
-
ks

Antiseptická ústní voda s jemnou příchutí, určená pro děti od 6 let. Snižuje zubní povlak, který je hlavní příčinou onemocnění dásní a chrání před jeho vnikem. Ničí bakterie v mezizubním prostoru, udržuje svěží dech. Bez cukru, bez alkoholu.

Neutrogena krém na ruce neparfem. 75ml
Naše cena:129 Kč
+
-
ks

Okamžitá dlouhotrvající úleva i pro velmi suché ruce. I ve značně nepříznivých podmínkách zanechá ruce znatelně jemnější a vláčnější.

NEUTROGENA krém na nohy 100ml
Naše cena:210 Kč
+
-
ks

Neutrogena krém na nohy s norskou recepturou pro péči o suchou a poškozenou pokožku nohou. S 24 hodinovým hydratačním účinkem. Nezanechává na pokožce mastný film.

JOHNSON Baby koupel na celé tělo+vlásky
Naše cena:163 Kč
Běžná cena:166 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Koupel s novým, dosud nejjemnějším složením. Jemně čistí citlivou dětskou pokožku a vlásky už od prvních dní bez podráždění. Na rozdíl od dětských mýdel dětskou pokožku nevysušuje. Koupel je vhodná i pro novorozence.

NEUTROGENA Tyč.na rty SPF4 blistr 4.8g
Naše cena:78 Kč
Běžná cena:79 Kč
Ušetříte:1 %
+
-
ks

Neutrogena jsou výrobky s vysokým obsahem glycerinu. Aplikují se na rty a ruce. Působí jako ochrana proti nepříznivým vlivům prostředí.

NEUTROGENA mléko těl.citl.pleť 400ml
Naše cena:201 Kč
Běžná cena:205 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Hloubkově hydratační tělové mléko pro suchou a citlivou pokožku. Nové tělové mléko Neutrogena s norskou recepturou působí hluboko v pokožce (až 10 horních vrstev epidermis) a poskytuje dlouhodobou hydrataci až 24 hodin. Okamžitě se vstřebává.

Nicorette Invisip.25mg/16h drm.em.7x25mg
Naše cena:532 Kč
+
-
ks

Přípravek je určen pro léčbu závislosti na tabáku, zmírnění touhy po nikotinu a zmírnění abstinenčních příznaků, což umožňuje snadněji přestat kouřit. Čtěte pozorně příbalový leták.

NEUTROGENA Tyč.na rty SPF20 blistr 4.8g
Naše cena:91 Kč
Běžná cena:93 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Neutrogena jsou výrobky s vysokým obsahem glycerinu. Aplikují se na rty a ruce. Působí jako ochrana proti nepříznivým vlivům prostředí.

Listerine Advance White Mild Taste 500ml
Naše cena:166 Kč
Běžná cena:169 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Listerine Advance White Mild Taste 500 ml je antibakteriální ústní voda s bělícím účinkem. Jedinečné složení s vícenásobným účinkem čistí, bělí, fluoriduje.

Listerine Total Care 500ml
Naše cena:99 Kč
Běžná cena:119 Kč
Ušetříte:17 %
+
-
ks

Nejpokročilejší a kompletní antiseptická ústní voda Listerine - 6 výhod v jednom. Při používání 2x denně chrání před zubním povlakem, snižuje zubní povlak a zubní kámen a napomáhá udržet zuby přirozeně bílé.

JOHNSONS Cottont.kou.a mycí gel 2v1 500m
Naše cena:180 Kč
Běžná cena:183 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Pokožka vašeho děťátka je až o 30% tenčí než ta vaše, takže potřebuje obzvlášť šetrnou a jemnou péči. Mycí gel se snadno oplachuje a neulpívá na pokožce. Obsahuje pravou bavlnu.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811