NUTRICIA

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Nutrilon 1 AR 800g 30357
Naše cena:567 Kč
Běžná cena:578 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Nutrilon 1 AR je dietní potravina pro zvláštní lékařské účely vhodná pro výživu kojenců od narození, nemohou-li být kojeni. Určeno k dietnímu postupu při výživě kojenců, kteří ublinkávají po běžné kojenecké stravě nebo při odříhnutí.

Nutrilon První kaše rýž. van.225g 170556
Naše cena:100 Kč
+
-
ks

Potravina pro obilnou výživu, obilný příkrm určený pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce (vždy dle doporučení pediatra), v prášku. První kaše od ukončeného 4. měsíce vždy dle doporučení pediatra. Obilno-mléčná kaše rýžová s příchutí vanilky.

Nutrilon 2 Profut.DUOBIOTIK 800g 175578
Naše cena:622 Kč
+
-
ks

Představujeme NAŠI NEJPOKROČILEJŠÍ PATENTOVANOU RECEPTURU pokračovacího kojeneckého mléka Nutrilon 2 Profutura DUOBIOTIK, speciálně vyvinutou pro podporu imunitního systému dítěte*. Nyní v NOVÉM a 100% RECYKLOVATELNÉM balení, BEZ PALMOVÉHO oleje.

Hami Ml.kase na dobre rano 7obil.ban.jah
Naše cena:94 Kč
+
-
ks

Hami Kaše na dobré ráno se 7 obilninami s banánem a jahodami mléčná je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 8. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Hami Ml.kase na dobrou noc 7obilov.pisko
Naše cena:94 Kč
+
-
ks

Hami Kaše na dobrou noc se 7 obilninami piškotová mléčná je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 8. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Hami Ml.kase na dobrou noc krupic.vanilk
Naše cena:97 Kč
+
-
ks

Hami Kaše na dobrou noc krupicová s vanilkovou příchutí mléčná je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 4. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Hami Ml.kase na dob.rano 7obil.ban.jab.p
Naše cena:97 Kč
+
-
ks

Hami Mléčná kaše na dobré ráno se 7 obilninami s banánem, jablkem a pomerančem je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 8. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Hami Kase na dobr.noc krup.ban.bros.mlec
Naše cena:97 Kč
+
-
ks

Hami Kaše na dobrou noc krupicová banánová s broskví mléčná je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Hami Ml.kase na dobre rano 7obil.jab.sve
Naše cena:97 Kč
+
-
ks

Hami Mléčná kaše na dobré ráno se 7obilninami s jablkem a švestkami 210g je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 8. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Hami Ml.kase na dobre rano ryz.stracciat
Naše cena:97 Kč
+
-
ks

Hami Mléčná kaše na dobré ráno rýžová stracciatella je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 12. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Hami Ml.kase na dob.rano oves zito mal.j
Naše cena:97 Kč
+
-
ks

Hami Mléčná kaše na dobré ráno ovesno-žitná s malinami, jahodami a banánem je obilný příkrm pro kojence a malé děti od ukončeného 6. měsíce věku. Potravina pro zvláštní výživu pro kojence a malé děti.

Hami 2 600g 174438
Naše cena:202 Kč
+
-
ks

Pokračovací mléka Hami 2 jsou přesně přizpůsobené potřebám bříška děťátka a pomohou mu dodat v rámci smíšené a vyvážené stravy tak důležité vitamíny a minerály. Bez palmového oleje.

Hami 5 600g
Naše cena:202 Kč
+
-
ks

Mléčná výživa malých dětí, od 35.měsíce, v prášku. Batolecí mléko Hami 5 má naše jedinečné složení OptiNutri s prebiotickou vlákninou GOS/FOS. A navíc má mléko lahodnou chuť. Nyní bez palmového oleje.

Hami 3 600g 174430
Naše cena:202 Kč
+
-
ks

Mléčná výživa pro děti, v prášku. Dětské mléko Hami 3 má naše jedinečné složení OptiNutri s GOS/FOS, díky kterému dodá děťátku potřebné živiny pro správný růst a vývoj. A navíc má mléko lahodnou chuť. Nyní bez palmového oleje.

Hami 1 600g 174437
Naše cena:202 Kč
+
-
ks

Počáteční kojenecké mléko Hami 1 je určené pro miminka již od narození až do 6 měsíců věku. Mléko obsahuje omega 3 mastnou kyselinu DHA a laktózu, která je jediným zdrojem cukru. Neobsahuje palmový olej. Obsahuje DHA dle legislativy.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811