HIPP

Nejprodávanější výrobky
Řazení
HiPP OV&CEREAL BIO Ov.kaše celoz.obi190g
Naše cena:49 Kč
+
-
ks

HiPP BIO Ovocná kaše s celozrnnými obilovinami je ovocno-obilný příkrm v BIO kvalitě vhodný pro děti od 6. měsíce. Obsahuje lepek.

HiPP Bio Těst.los.brok+smet.250CZ8624-01
Naše cena:71 Kč
+
-
ks

Sterilovaný příkrm pro děti od ukončeného 14. měsíce. Obsahuje: Omega-3 mastné kyseliny z BIO řepkového oleje – důležité pro rozvoj mozku a nervových buněk. S přídavkem jódu, který je důležitý pro činnost štítné žlázy, Bez přídavku aromat, barviv.

HiPP Dět.Těst.BIO rajcata,cuketa 250g
Naše cena:79 Kč
+
-
ks

HiPP BIO Těstoviny s rajčaty a cuketou - zeleninový příkrm s těstovinami určený pro malé děti od od 1 roku. Obsahuje kousky potravy. Obsahuje lepek.

HiPP BABYSANFT Pleťový krém 75ml
Naše cena:88 Kč
Běžná cena:89 Kč
Ušetříte:1 %
+
-
ks

HiPP Pleťový krém jemně pečuje o citlivou pokožku a spolehlivě ji chrání. Obsahuje přírodní BIO mandlový olej a Panthenol. Krém se lehce roztírá, rychle se vsakuje a zanechává pokožku hebkou. Vhodné pro celou rodinu.

HiPP MLÉČNÁ KAŠE noc BIO oves.-jabl.250g
Naše cena:95 Kč
+
-
ks

HiPP BIO mléčná kaše na dobrou noc s celozrnnými obilnými vločkami je ideální jako hodnotná večeře v období přikrmování od 8. měsíce. Velmi dobře zasytí a po dni plném zážitků podpoří spokojený spánek vašeho miminka.

HiPP DĚT.TĚST. BIO Boloňské špagety 250g
Naše cena:106 Kč
+
-
ks

HiPP BIO Boloňské špagety - masozeleninový příkrm s těstovinami určený pro malé děti od 1 roku. Obsahuje kousky potravy.

HiPP MLEKO HA Combiotik 600g
Naše cena:418 Kč
+
-
ks

Počáteční kojenecká mléčná výživa HiPP HA1 Combiotik s hydrolyzovanou bílkovinou je vhodná zejména pro kojence ohrožené alergií. Výživa HiPP HA1 Combiotik je lehce stravitelná a dobře zasytí. Lze ji podávat od narození.

HiPP MLEKO HiPP AR Specialni kojenecka v
Naše cena:431 Kč
+
-
ks

Speciální kojenecká výživa HiPP Anti-Reflux je nutričně kompletní výživa určená k dietnímu postupu při častém ublinkávání v kojeneckém věku. Může být podávána od narození jako výlučná výživa u kojenců, kteří nemohou být kojeni.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811