NAOS

Nejprodávanější výrobky
Řazení
BIODERMA Node šampon 400ml
Naše cena:470 Kč
+
-
ks

Nedetergentní klinicky testovaný vlasový šampon pro šetrné a jemné mytí vlasů bez podráždění pokožky.

BIODERMA ABCDerm Hydratant 200ml
Naše cena:400 Kč
+
-
ks

ABCDerm Hydratant je hydratační mléko, které chrání pokožku před suchostí. Vyvinutý pro suchou a potenciálně atopickou pokožku.

BIODERMA Cicabio krém SPF50+ 30ml
Naše cena:341 Kč
+
-
ks

BIODERMA Cicabio SPF 50+ 30 ml je reparační a zklidňující krém na poškozenou pokožku, předcházející vzniku jizev a hyperpigmentací. Vhodný jako podklad pod make-up.

BIODERMA Hydrabio Brume 300 ml
Naše cena:390 Kč
+
-
ks

Dermální voda ve spreji ke zklidnění a osvěžení všech typů pokožky i té nejcitlivější. Ulevuje pokožce (mimo jiné) při začervenání, pocitech tepla, svědění, reaktivních projevech (po dermatologickém zákroku, epilaci, holení, opalování).

BIODERMA Atoderm Nutritive 40 ml
Naše cena:400 Kč
+
-
ks

Atoderm Nutritive je vysoce výživný krém pro každodenní péči o pokožku tváře, obnovuje hydrolipidický film a zklidňuje velmi suchou, oslabenou a reaktivní pokožku.

BIODERMA Sébium Glob.Cover 30 ml + 2 g
Naše cena:459 Kč
+
-
ks

BIODERMA Sébium Global Cover 30 ml + 2 g překrývá a eliminuje nedokonalosti pleti, zabraňuje jejich opětovnému výskytu.

BIODERMA Atoderm Intensive gel-creme 500
Naše cena:688 Kč
+
-
ks

Vysoce zklidňující, výživná péče se svěží texturou pro velmi suchou citlivou pokožku se sklonem k atopii (dospělí, děti, kojenci).

BIODERMA ABCDerm Gel moussant 200 ml
Naše cena:300 Kč
+
-
ks

LABORATOIRE BIODERMA ABCDerm Moussant 200ml je ultra-jemný sprchový gel pro citlivou novorozeneckou a dětskou pokožku těla i hlavy.

BIODERMA Atoderm Balzám na rty 15 ml
Naše cena:309 Kč
+
-
ks

Atoderm balzám na rty je posilující výživná péče na zklidnění popraskaných a suchých rtů. Balzám obsahuje zvlhčující a výživné složky, není parfemovaný.

BIODERMA Photod.krem netonov.SPF50+ 40ml
Naše cena:503 Kč
+
-
ks

BIODERMA Photoderm MAX Ultra-Fluid tónovaný SPF50+ je MAXimální sluneční ochrana tváře určená: - na pokožku netolerující sluneční záření - na velmi světlou pokožku - na pokožku vystavenou intenzivnímu slunečnímu záření.

BIODERMA Photod.krem svetly SPF50+ 40ml
Naše cena:520 Kč
+
-
ks

BIODERMA Photoderm MAX Ultra-Fluid tónovaný SPF50+ je MAXimální sluneční ochrana tváře určená: - na pokožku netolerující sluneční záření - na velmi světlou pokožku - na pokožku vystavenou intenzivnímu slunečnímu záření.

BIODERMA Sensibio H2O pumpa 500ml
Naše cena:550 Kč
+
-
ks

BIODERMA Sensibio H2O 500ml je originální micelární voda pro citlivou pleť. Šetrné čištění a odlíčení pleti a očí. Praktické dávkování - pumpička.

BIODERMA Phdrm NUDE Touch sv.SPF50+ 40ml
Naše cena:565 Kč
+
-
ks

Photoderm NUDE Touch světlý SPF 50+ 40 ml je tónovaný fluid s efektem přirozeného make-upu (nude). Výjimečná textura se zmatňujícím efektem až na 8h.

BIODERMA Photoderm M SPF50+ svetly 40ml
Naše cena:570 Kč
+
-
ks

Zmatňující gel-krémová textura s pudrovým efektem. Vysoké krytí. Sjednocuje bez vytvoření efektu masky a rozjasňuje pleť. Pomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn díky glabridinu. Vhodný pro světlou pleť. Velmi dobrá kožní a oční snášenlivost.

BIODERMA Sensibio H2O 850ml
Naše cena:600 Kč
+
-
ks

Sensibio H2O - čisticí pleťová voda, micelární roztok pro citlivou pokožku. Dokonale čistí velmi citlivou, tenkou a křehkou kůži a pomáhá odstranit pálivé pocity na kůži. Odstraňuje i voděodolný make-up. Chrání hydrolipidický film pokožky.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811