NAOS

Nejprodávanější výrobky
Řazení
BIODERMA ABCDerm Gel moussant 200 ml
Naše cena:300 Kč
+
-
ks

LABORATOIRE BIODERMA ABCDerm Moussant 200ml je ultra-jemný sprchový gel pro citlivou novorozeneckou a dětskou pokožku těla i hlavy.

BIODERMA Atoderm Balzám na rty 15 ml
Naše cena:309 Kč
+
-
ks

Atoderm balzám na rty je posilující výživná péče na zklidnění popraskaných a suchých rtů. Balzám obsahuje zvlhčující a výživné složky, není parfemovaný.

BIODERMA Atoderm Intensive Baume 200ml
Naše cena:441 Kč
+
-
ks

BIODERMA Atoderm Intensive Baume 200 ml je vysoce zklidňující péče pro velmi suchou, podrážděnou a citlivou pokožku se sklonem k atopii (dospělí, děti, kojenci).

BIODERMA ATODERM Intensive EYE 100ml
Naše cena:450 Kč
+
-
ks

Atoderm Intensive eye: Je první ošetřující produkt 3v1(1) formulován tak, aby vyhovoval specifickým potřebám suché a podrážděné pokožky víček a oblasti očí.

BIODERMA Sensibio H2O pumpa 500ml
Naše cena:503 Kč
+
-
ks

BIODERMA Sensibio H2O 500ml je originální micelární voda pro citlivou pleť. Šetrné čištění a odlíčení pleti a očí. Praktické dávkování - pumpička.

BIODERMA Photod.krem svetly SPF50+ 40ml
Naše cena:520 Kč
+
-
ks

BIODERMA Photoderm MAX Ultra-Fluid tónovaný SPF50+ je MAXimální sluneční ochrana tváře určená: - na pokožku netolerující sluneční záření - na velmi světlou pokožku - na pokožku vystavenou intenzivnímu slunečnímu záření.

BIODERMA Sensibio Defensive 40ml
Naše cena:529 Kč
+
-
ks

Aktivní zklidňující krém s lehkou texturou. Zklidňuje okamžitě a dlouhodobě, posiluje kožní bariéru.

BIODERMA Photod.krem netonov.SPF50+ 40ml
Naše cena:530 Kč
+
-
ks

BIODERMA Photoderm MAX Ultra-Fluid tónovaný SPF50+ je MAXimální sluneční ochrana tváře určená: - na pokožku netolerující sluneční záření - na velmi světlou pokožku - na pokožku vystavenou intenzivnímu slunečnímu záření.

BIODERMA Phdrm NUDE Touch sv.SPF50+ 40ml
Naše cena:565 Kč
+
-
ks

Photoderm NUDE Touch světlý SPF 50+ 40 ml je tónovaný fluid s efektem přirozeného make-upu (nude). Výjimečná textura se zmatňujícím efektem až na 8h.

BIODERMA Photoderm M SPF50+ svetly 40ml
Naše cena:570 Kč
+
-
ks

Zmatňující gel-krémová textura s pudrovým efektem. Vysoké krytí. Sjednocuje bez vytvoření efektu masky a rozjasňuje pleť. Pomáhá předcházet vzniku pigmentových skvrn díky glabridinu. Vhodný pro světlou pleť. Velmi dobrá kožní a oční snášenlivost.

BIODERMA Sensibio H2O 850ml
Naše cena:573 Kč
+
-
ks

Sensibio H2O - čisticí pleťová voda, micelární roztok pro citlivou pokožku. Dokonale čistí velmi citlivou, tenkou a křehkou kůži a pomáhá odstranit pálivé pocity na kůži. Odstraňuje i voděodolný make-up. Chrání hydrolipidický film pokožky.

BIODERMA Photoderm MINERAL Fluide SPF50+
Naše cena:591 Kč
+
-
ks

Photoderm Mineral poskytuje maximální ochranu před slunečním zářením pro pokožku alergickou na chemické filtry, parfemaci a pro pokožku alergickou na slunce.

BIODERMA Atoderm krém Ultra 500ml
Naše cena:600 Kč
+
-
ks

Ultra výživný a hydratační krém pro každodenní péči o suchou pokožku, který posiluje kožní bariéru. Pokožka je okamžitě hydratovaná, vyživená a chráněná s dlouhotrvajícím účinkem.

BIODERMA Photoderm SPOT-AGE SPF50+ 40ml
Naše cena:609 Kč
+
-
ks

Photoderm SPOT-AGE SPF 50+: Antioxidanty posílená fotoprotekce proti pigmentovým skvrnám. Velmi vysoká specifická ochrana před sluncem: redukuje pigmentové skvrny a vrásky.

BIODERMA Atoderm Intens. Gel moussant 1l
Naše cena:630 Kč
+
-
ks

BIODERMA Atoderm Intensive Gel moussant 1 l je tekutý čisticí gel určený na suchou až atopickou pokožku těla i obličeje kojenců, dětí a dospělých.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811