RECKITT

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Strepsils Med a Citron0.6mg/1.2mg pas.36
Naše cena:281 Kč
Běžná cena:286 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Pastilky Strepsils Med a Citron obsahují léčivé látky amylmetakresol a dichlorbenzylalkohol, které mají antiseptické účinky tzn., že ničí bakterie, viry a kvasinky způsobující bolest v krku a záněty v dutině ústní a hltanu. Čtěte pozorně příbalový leták.

Strepsils citr.bez cuk.0.6mg/1.2mg p.24
Naše cena:215 Kč
Běžná cena:219 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Pastilky Strepsils Citron bez cukru obsahují léčivé látky amylmetakresol a dichlorbenzylalkohol, které mají antiseptické účinky tzn., že ničí bakterie, viry a kvasinky způsobující bolest v krku a záněty v dutině ústní a hltanu. Vhodné pro osoby od 6 let.

Nurofen pro děti 20mg/ml pom.sus.200mlII
Naše cena:269 Kč
Běžná cena:274 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Nurofen pro děti se užívá ke snížení horečky (včetně horečky vzniklé po očkování), dále k tlumení mírných až středně těžkých bolestí, jako jsou bolesti hlavy, zubů nebo uší, bolesti v krku, bolesti spojené s podvrknutím nebo zhmožděním. Pomeranč. aroma. Č

Strepfen sprej 8.75mg orm.spr.sol.1x15ml
Naše cena:260 Kč
Běžná cena:265 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Strepfen Sprej se používá pro krátkodobé zmírnění příznaků doprovázejících bolest v krku, jako jsou škrábání v krku, bolest, potíže s polykáním a otok pro dospělé od 18 let. Čirý, bezbarvý až světle žlutý roztok s příchutí třešně a máty peprné. Čtěte pozo

Dettol 2mg/ml drm.spr.sol.1x100ml
Naše cena:195 Kč
Běžná cena:199 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Dettol 2 mg/ml kožní sprej se používá k čištění čerstvých drobných ran a k likvidaci běžných bakterií, které infikují drobné rány. Čirý bezbarvý roztok s mírnou borovicovou vůní. Není určen ke zlepšení hojení ran a ani se k němu nepoužívá. Čtěte pozorně p

Gaviscon Duo Efekt zvyk.tbl 24
Naše cena:167 Kč
Běžná cena:171 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Gaviscon Duo Efekt Žvýkací tablety je kombinace dvou antacid (uhličitanu vápenatého a hydrogenuhličitanu sodného) a alginátu a působí dvojím způsobem: odstraňuje bolest a zažívací potíže; utišuje pálivou bolest na hrudníku způsobenou žadudečním obsahem. Č

Strepsils Jahoda b.c.0.6mg/1.2mg pas.24
Naše cena:215 Kč
Běžná cena:219 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Pastilky Strepsils Jahoda bez cukru obsahují léčivé látky dichlorbenzylalkohol a amylmetakresol, které mají antiseptické účinky a ničí bakterie, viry a kvasinky způsobující bolest a záněty v dutině ústní a hltanu. Čtěte pozorně příbalový leták.

DUREX Feel Thin Regular Fit prezervativ
Naše cena:234 Kč
+
-
ks

Kondomy Durex Feel Thin ve standardní velikosti. Tenké kondomy, lubrikované silikonovým gelem, anatomicky tvarované pro snadnější nasazení a lepší prožitek. Jsou vyrobeny z kaučukového latexu.

DUREX Intense stimulacni gel 10ml
Naše cena:273 Kč
+
-
ks

Durex Orgasmic gel se stimulantem Desirex je určen pro intenzivnější orgasmus. Několik kapek na klitorisu při předehře a speciální složení zajistí pocit smyslného zahřívání, ochlazení nebo mravenčení, což zintenzivní partnerčin sexuální prožitek.

DUREX Invisible prezervativ 10ks
Naše cena:280 Kč
Běžná cena:285 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Extra tenké kondomy, lubrikované silikonovým gelem, anatomicky tvarované pro snadnější nasazení a lepší prožitek. Kondomy Durex Invisible jsou vyrobeny tak, aby zajistily maximální citlivost a zároveň stále poskytovaly vysokou míru bezpečí a ochrany.

DUREX Real Feel prezervativ 10ks
Naše cena:280 Kč
Běžná cena:285 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Kondomy Real Feel™ jsou vyrobeny z technicky pokročilého materiálu kondomů příští generace, který zprostředkovává přirozenější pocit pro oba partery. Jsou vhodné pro lidi s alergickou reakcí na latex.

DUREX Invisible XL prezevativ 10ks
Naše cena:280 Kč
Běžná cena:285 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Extra velké kondomy z nejtenčí edice Durex kondomů, anatomicky tvarované pro snadnější nasazení a mnohem lepší prožitek. Poskytují intenzivnější prožitek při milování pro oba partnery. Jsou vyrobeny z přírodního kaučukového latexu.

DUREX Perfect Gliss prezervativ 10ks
Naše cena:280 Kč
Běžná cena:285 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Perfect Gliss, nejvíce lubrikované kondomy od značky Durex. Více lubrikantu pro hladší pocit a dlouhotrvající klouzavost. Vhodné pro anální, orální i vaginální sex. Silikonový gel v kondomech Perfect Gliss je hedvábně hladký a teplý na dotek.

DUREX Mutual Pleasure prezervativ 10ks
Naše cena:280 Kč
Běžná cena:285 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Kondomy pro velmi intenzivní sexuální zážitek obou partnerů s jedinečně umístěnými vroubky a výstupky. Poskytují intenzivnější prožitek při milování pro oba partnery. Jsou vyrobeny z přírodního kaučukového latexu. Lubrikovány speciálním lubrikantem.

DUREX Intense prezervativ 10ks
Naše cena:280 Kč
Běžná cena:285 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Kondomy Durex Intense z přírodního kaučukového latexu mají stimulační vroubkování a výstupky, jsou lubrikované gelem poskytujícím pocit zahřívání, ochlazení nebo mravenčení.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811