RYOR

Nejprodávanější výrobky
Řazení
RYOR Ryamar krém s amarant.olejem 50ml
Naše cena:147 Kč
Běžná cena:150 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Ochranný, výrazně mastný, ale lehce vstřebatelný krém s amarantovým olejem pro suchou a velmi citlivou pleť se sklonem k podráždění.

RYOR Kolagenovy gen na vrasky 50ml
Naše cena:328 Kč
Běžná cena:334 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Kolagenový gel proti vráskám. Přípravek obsahující dvě cíleně vybrané aktivní látky, ASC III a Kalpariane, které ovlivňují tvorbu nejkvalitnějšího kolagenu v pokožce, zajišťují vysokou hydrataci a výrazně omezují tvorbu vrásek.

RYOR Morske rasy Nocni krem 50ml
Naše cena:145 Kč
Běžná cena:148 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Lehký, jemný, snadno vstřebatelný regenerační krém. Extrakty z mořských řas podporují zpevnění pokožky a její hydrataci. Vhodný pro všechny věkové kategorie.

RYOR Aknestop Antiakne roll-on iris 5ml
Naše cena:103 Kč
+
-
ks

Aknestop Antiakné obsahuje esenciální oleje s antimikrobiálními a protizánětlivými účinky. Nově obsahuje iris, který napomáhá redukovat aknotické projevy v rámci nadměrné produkce mazu. Aplikuje se bodově několikrát denně na problematická místa.

RYOR Aknestop byl.tonikum problem.plet
Naše cena:114 Kč
+
-
ks

Bylinné tonikum je určeno na čištění mastné, problematické pleti s projevy akné. Extrakty ze šalvěje, jalovce a tea tree mají adstrigentní a protizánětlivý účinek.

RYOR Aknestop cist.pena s mors.ras.150ml
Naše cena:139 Kč
Běžná cena:142 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Jemná čisticí pěna s antimikrobiální přísadou, obsahující extrakt z mořských řas, umožňuje důkladné čištění aknózní pleti.

RYOR Dvoufazova odlicovaci emulze 300 ml
Naše cena:225 Kč
+
-
ks

Emulze se používá ke každodennímu odličování pleti včetně očí. Odstraňuje i voděodolný make-up a řasenku. Je vhodná pro všechny typy pleti.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811