SIMPLY YOU

Nejprodávanější výrobky
Řazení
DonnaHair forte 1měs.kůra tob.30
Naše cena:240 Kč
Běžná cena:245 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

DonnaHAIR FORTE obsahuje vyvážené množství důležitých aminokyselin, vitaminů a minerálů, jako jsou biotin a zinek, kterými zevnitř a dlouhodobě vyživujete své vlasy a tím pomáháte zlepšit jejich kvalitu a vzhled.

PSÍ SÁDLO Medical Dr. Weiss 75 ml
Naše cena:274 Kč
Běžná cena:279 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Originální mast obsahuje směs přírodních extraktů, které usnadňují dýchání a hydratačních přísad pečujících o pokožku. Skladba pečlivě vybraných látek zajišťuje prohřátí a podporuje čištění horních cest dýchacích při nachlazení (kašel, rýma apod.).

SILYMARIN DUO D.V.tob.60+30 tob ZDARMA
Naše cena:518 Kč
Běžná cena:528 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Ochrana před znečištěním jater a jako pomoc při detoxikaci jater. Navíc působí jako antioxidant a podporuje trávení a očistu těla.

OCUTEIN SENSITIVE rozt na kont čoč 360ml
Naše cena:265 Kč
Běžná cena:270 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Roztok na kontaktní čočky s unikátní kombinací hyaluronátu sodného a hypromelózy výborně čistí a dezinfikuje, zajišťuje celodenní lubrikaci a pohodlí při nošení čoček, zlepšuje komfort vidění i pro velmi citlivé a suché oči.

Cannaderm Capillus šampón s kofeinem NEW
Naše cena:278 Kč
Běžná cena:283 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Nový, revoluční Capillus stimulační šampon na vlasy s kofeinem, kopřivou, levandulí, zázvorem a s čistým konopným olejem je určený speciálně pro šetrné mytí vlasů a účinnou péči o pokožku hlavy při obtížích s padáním vlasů. Hustý a efektivní.

Cannaderm Aknea ošetřující sérum 5ml
Naše cena:238 Kč
Běžná cena:243 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Cannaderm Aknea sérum pro ošetřování a rychlé zklidnění projevů akné během dne. Certifikovaná přírodní bio receptura zmírňuje citlivost i zarudnutí, a zklidňuje zanícené póry.

Hlíva ústř.800mg s rakyt,echin.Imun40+20
Naše cena:335 Kč
Běžná cena:341 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Imunit Hlíva ústřičná s rakytníkovým olejem a echinaceou představuje s denní dávkou 800 mg, nejsilnější přípravek z řady IMUNIT. Obsahuje kombinaci 5 synergicky působících složek vč. selenu, který pomáhá udržovat přirozenou imunitu.

Cannaderm Natura hydr.mýdlo pH 5.5 100g
Naše cena:127 Kč
Běžná cena:129 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Hydratační mýdlo pro jemné a šetrné mytí pokožky. Jemně, ale účinně odstraňuje povrchové nečistoty z pokožky bez podráždění nebo vysoušení. Ideální pro mytí všech typů pokožky včetně citlivé, podrážděné a pokožky s akné.

CannamediQ Neuroregen 30tob.
Naše cena:193 Kč
Běžná cena:196 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Přípravek s konopím, L-tryptofanem, kozlíkem, meduňkou a bacopou modulující nervové obtíže ve 3 směrech. Kozlík a meduňka zajišťují psychickou pohodu a kvalitní spánek, bacopa redukuje stres a podporuje prokrvení mozku omezující záchvaty třeštění hlavy.

Hlíva JACK HLÍVÁK pro děti tbl.30
Naše cena:272 Kč
Běžná cena:277 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Unikátním složením přípravku, který obsahuje beta-glukany z hlívy, extrakt z rakytníku, nukleotidy, jód, selen a další vitaminy, se Hlíva ústřičná PRO DĚTI s Rakytníkem JACK HLÍVÁK stává jedinečným doplňkem stravy na českém trhu.

DonnaHair forte 2měs.kůra tob.60
Naše cena:478 Kč
Běžná cena:486 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

DonnaHAIR FORTE obsahuje vyvážené množství důležitých aminokyselin, vitaminů a minerálů, jako jsou biotin a zinek, kterými zevnitř a dlouhodobě vyživujete své vlasy a tím pomáháte zlepšit jejich kvalitu a vzhled.

Ocutein Ginkgo Lut. 15mg D.V.tob30+60
Naše cena:542 Kč
Běžná cena:552 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

OCUTEIN® GINKGO Lutein 15 mg je první doplněk stravy, který obsahuje zcela jedinečné spojení důležitých 4 kategorií živin: Ginko biloba, Omega 3, Karotenoid complex, Antioxidant complex.

ENZYCOL tob.100+40
Naše cena:699 Kč
Běžná cena:712 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Enzycol DNA je doplněk stravy pro osoby se zvýšenou hladinou kyseliny močové v krvi. Obsahuje kyselé višně, celerová semínka, dále obsahuje extrakt z pistácie a kurkumin. Složení tak příznivě působí a napomáhá ke zdravé hladině kyseliny močové v krvi.

Cannaderm Capillus šamp.lupy NEw 150ml
Naše cena:314 Kč
Běžná cena:319 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

NOVÝ Capillus šampon proti lupům pro mytí a ošetřování vlasů a pokožky hlavy. Nová receptura s účinnými přírodními výtažky myje velmi šetrně, a přitom zmírňuje svědění a podráždění vlasové pokožky a omezuje tvorbu lupů. Hustý a efektivní.

Cannaderm Mycosin Forte sérum 10+2ml
Naše cena:167 Kč
Běžná cena:170 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Mycosin Forte sérum s mírně kyselým pH je určeno pro speciální péči o svědivou zarudlou a citlivou pokožku se sklonem k výskytu plísní. Nové účinnější složení obohacené o látku batterikal působí antimikrobiálně a zmírňuje průvodní projevy kožních plísní.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811