Tipy na Vánoční dárky od nás!

Nechte se inspirovat našimi tipy na krásné vánoční dárky plné péče pro ženy, muže a třeba rovnou celou rodinu! Vyřešte tak dárky včas a prožijte nerušenou vánoční pohodu se svými blízkými. Hledáte vánoční dárek, který vykouzlí úsměv na rtech? Poradíme Vám.

Vánoce - to je vůbec to nejkrásnější období v roce. Doma to voní čerstvě upečeným vánočním cukrovím a všude na nás koukají vánoční dekorace, ale především je to útulná atmosféra ve vzduchu, co dělá Vánoce kouzelnými. Rozdávání vánočních dárků je pak už jen třešnička na dortu! Pojďte se inspirovat naším výběrem těch nejkrásnějších vánočních dárků, které vykouzlí upřímný úsměv na rtech!Dárky z naší lékárny jsou hlavně o zdraví a kráse, vitalitě, a proto si na své přijde úplně každý. Navíc se vyhnete i otravným frontám a budete si tak moci užít klidné Vánoce!

Tak vzhůru na nákupy!

Tipy na dárky pro ženy :

Tápete, co zvolit za dárek pro svoji drahou polovičku, kamarádku, sestru či maminku? Každá žena o sebe ráda pečuje. S vhodným kosmetickým balíčkem např. EucerinVichyNuxeSyncare  tedy určitě nešlápnete vedle. Po celoročním shonu si zaslouží i pořádnou dávku relaxu - vhodnou volbou je koupelová sůl, voňavý sprchový gel či koupelový a tělový wellness olej. Elegantním dárkem je i luxusní parfém. Zkrátka jděte chytře na její krásu. Nebo dá váš protějšek přednost kolagenu? Doporučujeme Marine kolagen a balení obsahuje dáreček řasenku, nebo bioaktivní mořský kolagen s kyselinou hyaluronovou Collabelle.

Tipy na dárky pro muže :

Spolehněte se například na kosmetické taštičky od značky Vichy.

Také doplňky stravy mohou být ušité přímo na míru mužům. Jestli máte doma aktivního muže, který dbá na své zdraví, jistě ho potěšíte oblíbenými produkty Alavis např. Triple blend Extra silný.

Kotvičník zemní je taktéž super tip, má blahodárný účinek na pohlavní orgány a hormonální aktivitu. Napomáhá k tvorbě svalové hmoty a podporuje močovou soustavu.

 Tipy na dárky pro babičku a dědečka :

Jděte chytře na zdraví vaší babičky a nadělte jí skálopevnou imunitu např. doplňky stravy TereziaGS vitamin C, zdravé klouby Priessnitz Kolag+Boswellie , Proenzi a pro dobrou náladu a zahřátí např. Megafit dárkovou sadu čajů. To je dárek pod stromeček, který ji určitě zahřeje u srdce. U nás v lékárně máme pro vaše babičky celou řadu báječných produktů – vitamíny, přípravky na klouby či paměť i něco dobrého na zub. Nezapomeňte se podívat i na naše vánoční balení, která dárek ještě povýší.

Tipy na dárky pro děti :

Hledáte dárky, které vašim dětem rozzáří oči? Máme pro vás připravené dobroty na zdravé mlsání např. Supradyn ale také praktické dárky převlečené do pohádkových balení např. Rakytníček. Mysleli jsme i na ty z vás, kteří chcete nadělit dárek dětem vašich blízkých a kamarádů. Ti jistě uvítají třeba pěna na mytí pro miminka nebo vitamíny na celý rok. Vánoce se zdravými dárečky budou hned o něco veselejší.

U nás n e- shopu www.lekarnatypos.cz si vebere každý:))

 

 

 

Zákaznická linka (+420) 778 437 811