OLAPLEX

Jediný patentovaný systém, který znatelně napraví extrémní poškození vlasů - promění suché, křehké vlasy na vlasy jemné, lesklé a odolnější.

Patentovaná aktivní chemie funguje na molekulární úrovni k opravě poškozených a rozbitých vazeb ve vlasech, které jsou způsobeny chemickým, tepelným a mechanickým poškozením. Olaplex lze použít k obnově poškozených a slabých vlasů v domácím prostředí, anebo lze OLAPLEX přidat do služby od vašeho kadeřníka a zajistit tak maximální obnovu poškození.

OLAPLEX Revoluce v našich koupelnách může začít! Pořiďte si produkty OLAPLEX a zažijte, jaké je mít dokonale zdravé vlasy!

 

Kompletní Systém Opravy Vlasů

 

Průlomová věda.

Revoluční výsledky.

O značce Olaplex

Skutečná záchrana pro velmi poškozené vlasy, to je značka Olaplex. Tato kalifornská značka vlasové péče vytváří produkty, jejichž složení obsahuje unikátní technologii Olaplex Bond Building, která napravuje poškození vlasů způsobené barvením, tepelným stylingem nebo mechanickým poškozením.

Příběh značky Olaplex se začal psát v roce 2014 v kalifornské garáži plné zahradních židlí a surfovacích prken a navždy pak změnil svět vlasové péče. Svoje znalosti dali dohromady zakladatel společnosti Dean Christal, Dr. Craig Hawker a Dr. Eric Pressly a založili společnost, která je dnes jednou z největších značek vlasové péče na světě.

Systém Olaplex Bond Building viditelně napravuje extrémně poškozené vlasy přímo zevnitř, znovu spojuje porušené disulfidové vazby a následně uzavírá vlasovou kutikulu.

Za zmínku jistě stojí obnovující šampon Olaplex N°4 Bond Maintenance, který opravuje a obnovuje poškozená vlasová vlákna a zanechává vlasy posílené a zdravě vypadající. Prodloužit výdrž barvy a snížit poškození vlasových vláken pomůže ošetřující péče Olaplex N°3 Hair Perfector.

Potřebujete-li zkrotit krepaté vlasy, hydratační stylingový krém Olaplex N°6 Bond Smoother vlasy uhladí a zanechá je krásně lesklé. Pečující olej na vlasy Olaplex N°7 Bonding Oil zase pomůže napravit poškozená vlasová vlákna a dodá jim oslňující lesk. Posouvejte hranice vlasového stylingu a profesionálního i domácího barvení vlasů a užívejte si krásné, zdravé a zářivé kadeře.

Jedná se o ORIGINÁLNÍ chemickou recepturu, která dokáže znásobovat a obnovovat rozbité disulfidové vazby. Takovému přípravku nelze konkurovat!

Vše najdete na našem e-shopu www.lekarnatypos.cz

 

Zákaznická linka (+420) 778 437 811