Doporučeným psaním

Nejprodávanější výrobky z této kategorie
Výrobce
Řazení
Ochranná emulze 15 ml
Naše cena:77 Kč
Běžná cena:86 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Ochranná emulze je ideální lipoidní krém pro ochranu pleti před nepříznivými klimatickými podmínkami. Obsahuje účinný UV filtr, který filtruje také UVA záření. I když je krém mastnější, nezanechává nepříjemný pocit těžké pleti. Vy i celá Vaše rodina jej o

Akce Dárek
Syncare Gommage peeling s jeřabinovým olejem 75 ml
Naše cena:357 Kč
Běžná cena:420 Kč
Ušetříte:15 %
+
-
ks

Gommage peeling (doslova gumující peeling) je alternativou ke klasickým mechanickým peelingům, především u citlivé pleti.

Akce Dárek
Balzám po holení a depilaci MAN 75 ml
Naše cena:308 Kč
Běžná cena:342 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Pokožka je zvláště po holení zbavena celé řady ochranných a výživných látek. Šalvějový extrakt přirozeně chrání pokožku muže před bakteriemi a jedinečně působí proti podráždění pleti. Příjemná vůně je charakteristickou vlastností balzámu.

Akce Dárek
MULTI LIFT 100% kyselina hyaluronová sérum 9 ml
Naše cena:577 Kč
Běžná cena:641 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

MULTI LIFT představuje emulzi se 100% kyselinou hyaluronovou. Sérum je bohaté a hutné, ale přesto se snadno aplikuje, roztírá a rychle se vstřebává. Odměnou je velmi jemná a sametově hladká pokožka.

Akce Dárek
Akustone ušní sprej 15 ml
Naše cena:183 Kč
Běžná cena:195 Kč
Ušetříte:6 %
+
-
ks

AkusTone je zdravotnický prostředek obsahující ingredience, které jemně rozpouští zbytkový ušní maz v zevním zvukovodu, umožňující správnou ušní hygienu. Díky svému účinku, AkusTone pomáhá odstranění mazové zátky a prevenci jejich vzniku.

Akce
Procto-glyvenol rct.crm.1x30g
Naše cena:185 Kč
Běžná cena:195 Kč
Ušetříte:5 %
+
-
ks

Procto-Glyvenol se používá pro místní léčbu hemoroidů. První léčivá látka, tribenosid působí místně na příčiny zánětu. Druhá léčivá látka, lidokain je místní anestetikum, které poskytuje okamžitou úlevu od svědění, píchání a bolesti. Čtěte pozorně příbalo

Akce
Sérum adstringentní 15 ml
Naše cena:417 Kč
Běžná cena:463 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Sérum je určeno pro účinné a rychlé stáhnutí rozšířených pórů. Látky v séru obsažené aktivně odstraňují maz na pleti. Alantoin pokožku zjemňuje a mírně desinfikuje. Pleť po aplikaci séra bude svěží, jemná a zbavená nadbytečného tuku.

Akce Dárek
TePe Original mezizubní kartáčky 0,6 mm 25 ks
Naše cena:290 Kč
Běžná cena:314 Kč
Ušetříte:8 %
+
-
ks

TEPE mezizubní kartáčky 0,6 mm, 25ks

Akce
AU-MEDIC blokátor bolesti 28ks
Naše cena:472 Kč
Běžná cena:520 Kč
Ušetříte:9 %
+
-
ks

AU-MEDIC blokátor bolesti zdravotnický prostředek je revoluční a jedinečný přípravek na trhu, který dokáže zastoupit chemické medikamenty užívané při nejrůznějších bolestech těla.

Akce
CICATRIDINA sprej 125 ml
Naše cena:287 Kč
Běžná cena:399 Kč
Ušetříte:28 %
+
-
ks

Sprej je určený k pomocné léčbě při procesech hojení povrchových a hlubokých ran (oděrky, tržné rány, popáleniny, operační rány, proleženiny a vředy).

Akce
EUCERIN Hyaluron hyal.hyd.mlha150ml66857
Naše cena:390 Kč
Běžná cena:405 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

EUCERIN HYALURON FILLER Hyaluronová hydratační mlha 150ml pro okamžitou, dlouhotrvající hydrataci. Má zklidňující účinek, rychle se vstřebává.

Akce Dárek
Změkčující medová maska 75 ml
Naše cena:254 Kč
Běžná cena:282 Kč
Ušetříte:10 %
+
-
ks

Díky obsahu bio medu a přírodního glycerinu zjemňuje a změkčuje pleť. Maska neobsahuje parfém ani etanol.

Akce Dárek
SWISSDENT zub.kart. Colours 2+1 SofMed
Naše cena:175 Kč
+
-
ks

Výhodné balení zub.kartáčků s patentovaným zástřihem čistících vláken ve tvaru lžíce.Jednoduchý design rukojeti byl navržen švýcarskými designery dle zubařských nástrojů. Konkávní zástřih dokonale kopíruje tvar zubu a umožňuje zvýšený čistící účinek.

Akce
Revalid Hair Complex 60 kapsli
Naše cena:431 Kč
Běžná cena:450 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

Vlasový doplněk s vitamíny, minerály, aminokyselinami a rostlinnými extrakty pro podporu růstu vlasů zevnitř. Kombinujte kapsle s Revalid Stimulating Shampoo a Revalid Regrowth Serum.

Akce
Ocutein SENSIGEL hydrataČnÍ oČnÍ gel15ml
Naše cena:235 Kč
Běžná cena:243 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Hydratační oční gel s okamžitým zklidňujícím a osvěžujícím účinkem, speciálně vyvinutý pro každodenní péči o jemnou pleť v okolí očí. Působí proti únavě, otokům a kruhům pod očima, regeneruje a hydratuje pokožku, redukuje mimické vrásky a zpevňuje pleť.

Akce
Zákaznická linka (+420) 778 437 811