MEDPHARMA

Nejprodávanější výrobky
Řazení
MedPh Kosmetická vazelína 150g
Naše cena:62 Kč
+
-
ks

MedPharma Kosmetická vazelína farmaceutické kvality slouží k intenzivnímu promaštění a péči o popraskanou a suchou pokožku. Je vhodná i v zimním období, chrání pleť a ruce před mrazem.

MedPh Tea Tree Oil 10ml
Naše cena:111 Kč
+
-
ks

Tea Tree Oil je 100% rostlinná silice z čajového stromu (Melaleuca alternifolia), který pochází z východní Austrálie. Olej má neobyčejně silné antiseptické účinky.

MedPh Ostropestřec(Silymarin 200mg)67tbl
Naše cena:202 Kč
+
-
ks

Doplněk stravy Ostropestřec obsahuje kombinaci rostlin, cholin a inositol. Semena ostropestřce obsahují účinnou látku silymarin.

MedPh Nosní mast NATURAL 12g
Naše cena:63 Kč
+
-
ks

MedPharma Nosní mast NATURAL 12 g - vlastní, speciálně vyvinutá receptura chrání pokožku v okolí nosu při rýmě a nachlazení.

MedPh Heřmánková mast NATURAL 75ml
Naše cena:79 Kč
+
-
ks

Vlastní, speciálně vyvinutá receptura je jedinečnou kombinací extraktu heřmánku lékařského, aloe vera, bisabololu, mandlového oleje, esenciálního oleje levandule lékařské, vitaminu E a betakarotenu.

MedPh L-Carnitin 500mg+Inulin+Chrom67tbl
Naše cena:285 Kč
+
-
ks

L-Carnitin je aminokyselina, která přenáší mastné kyseliny do svalových buněk, ve kterých dochází k jejich spalování na energii. Chrom je stopový prvek, který přispívá k normálnímu metabolizmu makroživin a k udržení normální hladiny glukózy v krvi.

MedPh Calcium Pantot.mast NATURAL30g
Naše cena:56 Kč
+
-
ks

Speciálně vyvinutá receptura na suchou a podrážděnou pokožku dětí i dospělých. Vysoký obsah přírodních olejů, včelího vosku a vitaminů napomáhá při obnově narušené kožní bariéry.

MedPh Tekutý pudr NATURAL 100g
Naše cena:60 Kč
+
-
ks

Tekutý pudr s měsíčkem lékařským zklidňuje pokožku. Díky obsahu oxidu zinečnatého mírně vysušuje pokožku např.při opruzeninách. Tlumí pocity pálení a svědění při kopřivce, po neštovicích, bodnutí hmyzem apod. Přispívá k regeneraci pokožky.

MedPh Beta karot.25000 107TBL.Pant.+PABA
Naše cena:212 Kč
Běžná cena:216 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Beta karoten je jedním ze zdrojů vitaminu A, který je nutný pro tvorbu rodopsinu, zrakového pigmentu používaného za nízkého osvětlení.

MedPh Vit.A+D(5000I.U./400I.U)37tob.
Naše cena:63 Kč
+
-
ks

Přípravek obsahuje vitaminy A a D získané z oleje jater ryb. Vitamin D se v organizmu vytváří působením UV záření ze slunečního světla.

MedPh Konopný balzám 250ml
Naše cena:166 Kč
+
-
ks

MedPharma konopný balzám je přírodní produkt, který obsahuje čistý konopný olej a dalších 29 speciálně vybraných horských rostlin. Jedinečné složení bylinných a rostlinných extraktů zajišťuje intenzivní účinek.

MedPh Konopná mast 100g
Naše cena:150 Kč
+
-
ks

Speciálně vyvinutá receptura s vysokým obsahem konopného oleje (55%) a vyváženým obsahem aktivních látek na extrémně suchou, drsnou, ztvrdlou anebo šupinatou pokožku. Napomáhá při obnově narušené kožní bariéry a přirozené hydrataci pokožky.

MedPh Lecitin Forte 1325mg tob.107
Naše cena:205 Kč
Běžná cena:209 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Lecitin je přírodní látka nezbytná pro správnou funkci všech buněk v těle. Je považován za velmi dobrý zdroj cholinu, důležité složky mozkové chemické látky acetylcholinu.

MedPh Draslik 50mg tbl.67
Naše cena:60 Kč
+
-
ks

Draslík je pro lidský organizmus velmi důležitý prvek. Přípravek obsahuje draslík ve formě glukonanu draselného.

MedPh Venucare gel un.nohy 120+30mlzdar
Naše cena:157 Kč
+
-
ks

Vlastní, speciálně vyvinutá receptura s vysokým obsahem Venocinu (standardizovaný extrakt ze semen kaštanu koňského s 90% obsahem aescinu).

Zákaznická linka (+420) 778 437 811