SIMPLY YOU

Nejprodávanější výrobky
Řazení
Maxivitalis Vlasové hnojivo 150 tablet
Naše cena:679 Kč
Běžná cena:691 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Vlasové hnojivo díky komplexnímu složení s obsahem aminokyselin, MSM, vitaminů a minerálů včetně biotinu a zinku napomáhá v boji s nadměrným vypadáváním a ztrátou vlasů, jejich pomalým růstem a špatnou kvalitou.

Cannaderm thermolka HŘEJIVÁ NÁPL.NEW 3ks
Naše cena:155 Kč
Běžná cena:158 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Cannaderm thermolka HŘEJIVÁ KONOPNÁ NÁPLAST přináší úlevu od bolesti zad, svalů, kloubů, pomáhá při ztuhlosti ramen, při únavě a přetížení svalů a šlach. Hydrogelová forma umožňuje snadné sejmutí náplasti bez podráždění pokožky a trhání chloupků.

Neuromedic 30 tobolek
Naše cena:274 Kč
+
-
ks

Komplexní doplněk stravy s kyselinou alfa-lipoovou a vitaminy skupiny B, blahodárně působícími na nervový systém při mravenčení a brnění končetin, horší citlivosti nervů nebo trnoucích a neklidných končetinách. Posíleno o lecitin a rostlinné polyfenoly.

Ive InkontinStop tob.60
Naše cena:704 Kč
Běžná cena:717 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Ive je doplněk stravy, který byl vyvinut pro ženy v menopauze a postmenopauze. Takzvaný přechod a období po něm přináší ženám mimo jiné i problémy s nechtěným únikem moči.

STOPKAŠEL Medical sir Dr. Weiss 100+50ml
Naše cena:139 Kč
Běžná cena:141 Kč
Ušetříte:1 %
+
-
ks

Sirup obsahuje přírodní účinné látky, které pomáhají zmírnit příznaky běžných nemocí spojených s nachlazením, jako je kašel a chrapot. Vytváří ochrannou vrstvu na sliznici úst a hrdla, čímž zmírňuje podráždění a kašel a snižuje pocit škrábání v krku.

Cannaderm Hemox gel na hemoroidy 40 g
Naše cena:175 Kč
Běžná cena:179 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Hemox je inovativní zdravotnický prostředek určený k léčbě hemoroidů. Rychle ulevuje od bolesti, tlumí zánět a omezuje krvácení. Svým komplexním složením a mechanizmy účinku zkracuje dobu obtíží a urychluje regeneraci konečníku.

Sladia SWISS sladidlo 100tbl
Naše cena:199 Kč
+
-
ks

SlaDIA SWISS sladidlo je nízkokalorické sladidlo výborné chuti s unikátním složením na bázi sukralózy a stévie. Je určeno pro diabetiky a pro osoby, které aktivně omezují příjem cukrů a je vhodné pro slazení kávy, čajů, všech studených a teplých nápojů.

Cannaderm Atopos krém 75ml
Naše cena:285 Kč
Běžná cena:290 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Atopos krém z čistého konopného oleje, s rašelinou, arnikou a panthenolem pro celodenní ošetření suché, svědivé a drsné pokožky. Vhodný i pro pokožku s projevy atopie či lupénky.

Panthenol Swiss spr.aloe 150+25ml zdarma
Naše cena:227 Kč
Běžná cena:231 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Panthenol Swiss PREMIUM spray s aloe a vitamíny 150ml + 25ml Zdarma přináší rychlou úlevu, účinně regeneruje a vyživuje sluncem podrážděnou pokožku.Vhodné i pro citlivou pokožku. Snadná aplikace.

Kloubní mazání Classic Priessnitz - rychlá úleva pro klouby 300 ml
Naše cena:247 Kč
Běžná cena:251 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Priessnitz® Kloubní mazání Classic přináší svému uživateli luxus v podobě nejvyšší kvality péče o klouby a pohybový aparát.

Cannaderm Thermolka hřejivé mazání 200ml
Naše cena:247 Kč
Běžná cena:251 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Thermolka hřejivé mazání je gel určený k aplikaci na pokožku. Unikátní kombinace vanilky a kapsaicinu z pálivých papriček zaručuje výrazný prohřívací efekt.

Cannaderm Intime NEW mycí emul.150+50ml
Naše cena:304 Kč
+
-
ks

Intime mycí emulze pro ošetřování a mytí intimních partií u dospělých. Při dlouhodobé péči omezuje pocity svědění či pálení. Správná péče o intimní partie přispívá k jejich odolnosti proti zánětům a kvasinkovým infekcím (mykózám).

Cannaderm Aknea ošetřující voda 200ml
Naše cena:229 Kč
Běžná cena:234 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Aknea - aktivní ošetřujicí voda s obsahem konopí, alkoholu, přesličky a trikenolu pro ošetřování pokožky s projevy akné.

Cannaderm Aknea ošetřující krém 75g
Naše cena:268 Kč
Běžná cena:273 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Aknea – ošetřující krém z čistého konopného oleje, s kamencem, myrhou, mateřídouškou a tea tree pro celodenní ošetření pokožky s projevy akné.

Cannaderm Aknea mycí pěna 180 ml
Naše cena:322 Kč
Běžná cena:328 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Mycí pěna pro každodenní mytí pokožky s akné. Pěna obsahuje mycí látky doplněné o účinné extrakty z řepíku a mateřídoušky, které napomáhají odstranit svrchní zrohovatělou vrstvu pokožky, omezit tvorbu kožního mazu a potlačit vznik zanícených pórů.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811