KNEIPP

Poznejte sílu přírody na vlastní kůži s přírodními výrobky značky Kneipp® od HARTMANN-RICO. Receptura olejů do koupele, sprchových gelů, krémů a další pečující kosmetiky je založena na 5 pilířích zdravého životního stylu Sebastiana Kneippa využívajících léčivou sílu vody a pečlivý výběr těch správných bylinek. Jeho poznatky jsme vtělili do moderní přírodní kosmetiky, která ctí hodnoty svého zakladatele, a proto opravdu pomáhá. Potěšte své tělo některým výrobkem Kneipp®, nebo darujte zdraví v jednom z tematických dárkových balíčků.

 

BEZ PARAFÍNŮ, SILIKONŮ NEBO MINERÁLNÍCH (ROPNÝCH) OLEJŮ  • VEGAN • PLANT-BASED • NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH • DERMATOLOGICKY SCHVÁLENO • BEZ KONZERVANTŮ

Nejprodávanější výrobky
Řazení
KNEIPP 3 byl.na odvodnění 60tob.
Naše cena:223 Kč
Běžná cena:227 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Kneipp 3 bylinky obsahuje výtažky ze tří bylin, které jsou od pradávna ceněny pro své diuretické účinky: nať kopřivy a petržele, plody jalovce. Kneipp 3 bylinky na odvodnění pomáhá vyloučit z těla škodlivé látky přirozenou cestou.

KNEIPP masaž. olej mandlové květy 100ml
Naše cena:161 Kč
Běžná cena:164 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

KNEIPP masážní olej mandlové květy - kombinace hydratačního mandlového oleje a vyživujícího slunečnicového oleje je určena pro regeneraci pokožky. Pečující účinek je doplněn vitamínem A, E. Velmi dobře se vstřebává.

KNEIPP Odvodnění šum.tbl 20
Naše cena:125 Kč
+
-
ks

Kneipp Odvodnění šumivé tablety mají vyvážené složení (hořčík, vápník, kofein a extrakt z listu kopřivy dvoudomé), které zabraňuje zadržování vody v těle a podporuje zrychlení metabolismu. Zefektivňují tak účinek odvodňovací kúry.

KNEIPP Třezalka drg. 90
Naše cena:223 Kč
Běžná cena:227 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Kneipp® Třezalka je vhodná při zvýšené únavě, psychickém vyčerpání, dlouhodobém stresu, ale i úzkostných stavech nebo klimakterických potížích. Pomáhá odplavit sklíčenost a špatnou náladu, při správném dávkování zlepšuje naše duševní zdraví.

KNEIPP Sůl do koupele Péče o nohy 500g
Naše cena:174 Kč
+
-
ks

Sůl do koupele s obsahem cenných extrakůy z měsíčku lékařského pro rozpraskanou a ztvrdlou kůže chodidel pomáhá zjemnit pokožku nohou a revitalizuje unavené a bolavé nohy. Vhodné zejména pro diabetiky.

KNEIPP Kozlík por.tbl.flm.90x500mg
Naše cena:295 Kč
Běžná cena:300 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Kozlík Kneipp slouží ke zmírnění lehkých příznaků psychického stresu a k podpoře spánku. Použití tohoto tradičního rostlinného léčivého přípravku je založeno výlučně na zkušenosti z dlouhodobého použití.Tradiční rostlinný léčivý přípravek. Čtěte pozorně p

KNEIPP Mast na zroh.kůži chodidel 50ml
Naše cena:184 Kč
+
-
ks

Kneipp Mast na zrohovatělou kůži chodidel s obsahem urey, výtazku z měsíčku lékařského, jojobovéhé oleje, panthenolu a vitamínu E je určena pro péči o rozpraskanou a ztvrdlou kůži chodidel.

KNEIPP Sada oleju do koupele 3x20 ml
Naše cena:128 Kč
Běžná cena:131 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Darujte sobě nebo svým blízkým sadu 3 Kneipp olejů do koupele, které doslova pohladí na těle i na duši. Díky nim si vždy připravíte přesně tu domácí lázeň, jakou si vaše nálada žádá. Sada obsahuje: Mandlový olej + Antistres + Hluboké uvolnění.

KNEIPP Sada oleju do koupele 6x20 ml
Naše cena:267 Kč
+
-
ks

Darujte sobě nebo svým blízkým sadu 6 Kneipp olejů do koupele, které doslova pohladí na těle i na duši. Sada obsahuje oleje: Dokonalý odpočinek + Hluboké uvolnění + Mandlový květ + Tajemství krásy + Antististres + Staré dobré časy.

KNEIPP Sada solí do koupel.pro děti 4x60
Naše cena:167 Kč
Běžná cena:170 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Dárková sada koupelových solí obsahuje 60g sáčky těchto solí: Miluji tě! + Hodně štěstí! + Všechno bude fajn + Dobrou noc. Dopřejte si potěšení z koupele, která osvěží či uvolní vaše tělo i mysl.

KNEIPP Sada masáž.oleju 3x20 ml
Naše cena:159 Kč
Běžná cena:162 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Jak lépe zakončit den, než příjemnou a provoněnou masáží? Užijte si péči jako v masážním či kosmetickém salonu i v pohodlí vlastního domova. Sada obsahuje: Masážní olej Mandlové květy + Masážní olej Staré dobré časy + Masážní olej Ylang-ylang.

KNEIPP Kozlík Plus 40 draže
Naše cena:183 Kč
Běžná cena:187 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Doplněk stravy Kozlík Plus podporuje zdravý spánek a zmírňuje lehké příznaky psychického stresu. Účinky Kozlíku lékařského jsou doplněny vitamíny skupiny B, které přispívají k normálnímu fungování nervového systému.

KNEIPP Adventni kalendář 2023 24ks
Naše cena:1 434 Kč
+
-
ks

Vzpomínáte si ještě na dobu, kdy jste jako malí nedočkavě odpočítávali dny do Štědrého večera? S adventním kalendářem Kneipp si můžete dětství připomenout a u toho si užít chvilky relaxace a péče o tělo i mysl.

Kneipp Dárkova sada Zimní péče
Naše cena:330 Kč
+
-
ks

Kneipp® dárkovou sadu Zimní péče tvoří sprchový gel, pěna do koupele a krém na ruce. Je vhodná jako dárek, ale vyzkoušet ji samozřejmě můžete i vy sami. Na první pohled atraktivní obal v sobě ukrývá kosmetiku s jemnou ořechovou vůní.

Kneipp Vesmirne dobrodružství pro děti
Naše cena:214 Kč
Běžná cena:218 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Kneipp dárková sada Vesmírné dobrodružství promění večerní koupání v nezapomenutelný zážitek. Jakou zábavu zvolíte dnes – barevnou sůl do koupele, praskající sůl do koupele nebo koupelovou bombu ve tvaru vesmírné lodi?

Zákaznická linka (+420) 778 437 811