GREEN IDEA

Nejprodávanější výrobky
Řazení
GREEN IDEA Štětka lesní
Naše cena:174 Kč
Běžná cena:198 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Štětka lesní je bylina, která obsahuje v kořeni vysoké množství biologicky aktivních látek. Jedná se o důležitou bylinu, která se používá zejména při přemnožení klíšťat.

GREEN IDEA Hořčík - Aquamin
Naše cena:174 Kč
Běžná cena:198 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Nedostatek hořčíku způsobuje křeče, únavu, vyčerpání, nervové vyčerpání. Hořčík přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normální činnosti nervové soustavy, normální činnosti svalů, normální psychické činnosti, k udržení normálního stavu kostí a z

GREEN IDEA Vrba bílá 50 ml
Naše cena:104 Kč
Běžná cena:118 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Vrba bílá je s úspěchem používaná pro normální stav kloubů a svalů. Navozuje hormonální rovnováhu. Užívá se pro celkové osvěžení těla. Pomáhá navodit spánek a relaxovat.

GREEN IDEA Mučenka - bezlihová tinktura 100 ml
Naše cena:148 Kč
Běžná cena:168 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Mučenka přispívá k normální psychické činnosti a ke správné činnosti nervové soustavy. Používá se k navození spánku a k celkové relaxaci.

GREEN IDEA Grapefruit jádra - bezlihová tinktura 100 ml
Naše cena:165 Kč
Běžná cena:188 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Grapefruitová semena podporují mikrobiologickou rovnováhu těla. Doporučují se pro normální činnost střev. Podporují přirozenou obranyschopnost těla.

GREEN IDEA Lymforegen premium
Naše cena:285 Kč
Běžná cena:298 Kč
Ušetříte:4 %
+
-
ks

Originální receptura LYMFOREGEN PREMIUM spojuje výtažky z bylin. Tato bylinná kompozice podporuje normálně fungující lymfatický systém, optimální vylučování vody z organizmu a pomáhá na těžké nohy. Optimálně fungující lymfatický systém je důležitý paramet

GREEN IDEA Ricinový pleťový olej
Naše cena:113 Kč
Běžná cena:128 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Ricinový olej je rostlinný olej získávaný ze semen skočce obecného. Přírodní ricinový olej působí skvěle na pokožku a vlasy, zlepšuje jejich kvalitu a podporuje jejich růst. Zklidňuje problematickou pleť, pomáhá se zarudnutím a svěděním. Tento olej doporu

GREEN IDEA Hydratační aktivní krém 50 ml
Naše cena:174 Kč
Běžná cena:198 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Aktivní pleťový krém s vysokým obsahem hydratační bylinné kompozice. Pokožku hydratuje, rozjasňuje, vyživuje a harmonizuje. Dobře hydratovaná pleť je vláčná, hebká, bez vrásek a je odolnější vůči vlivům vnějšího prostředí.

GREEN IDEA Manuka MYCONAIL nehtový regenerátor 10ml
Naše cena:130 Kč
Běžná cena:148 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Regenerátor je určený na nehty narušené, lomivé nehty se sklonem k zánětům nehtových lůžek s možným výskytem plísní. Regenerátor příznivě ovlivňuje lomivost nehtů, zvyšuje jejich odolnost, elasticitu a kvalitu.

GREEN IDEA Spánek - bezlihová tinktura
Naše cena:174 Kč
Běžná cena:198 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Bylinný komplex slouží k navození klidného a plnohodnotného spánku. Kvalitní spánek je nutný k dosažení plnohodnotné kvality života. Bylinný komplex slouží ke zklidnění a relaxaci, k dosažení kvalitního spánku a pro navození pozitivní nálady.

GREEN IDEA Chaga
Naše cena:350 Kč
Běžná cena:398 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Chaga obsahuje značné množství aktivních polysacharidů (zejména beta-glukany a inulin). Beta-glukany přispívají k udržení normální hladiny cholesterolu a posilují imunitní systém.

GREEN IDEA Borůvka sirup - farmářský 320 g
Naše cena:116 Kč
Běžná cena:132 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Borůvky jsou bohaté na antokyany, třísloviny, jednoduché fenoly, flavonoidy a glukokininy. doporučujeme pro normální činnost cévní soustavy a na těžké nohy. Jedná se silný přírodní antioxidant. Pro normální stav zraku. upravuje hladinu cukru v krvi. Podpo

GREEN IDEA Echinacea - bezlihová tinktura 100 ml
Naše cena:165 Kč
Běžná cena:188 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Třapatka nachová – Echinacea Purpurea: tato indiánská léčivka obsahuje nejvíce aktivních látek v kořeni. Podporuje přirozenou obranyschopnost. Podporuje správnou funkci dýchacího systému a močových cest. Jedná se o silný antioxidant.

GREEN IDEA Yucca
Naše cena:209 Kč
Běžná cena:238 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Yucca je rostlina, která unikátním způsobem detoxikuje organismus a podporuje přirozenou vitalitu organismu.

GREEN IDEA Lymforegen masážní gel v tubě
Naše cena:77 Kč
Běžná cena:88 Kč
Ušetříte:12 %
+
-
ks

Masážní lymfodrenážní kompozice s vysokým obsahem biologicky aktivních látek, rostlinných extraktů a silic. Látky slouží ke stimulaci lymfatického systému v kůži. Urychlují regeneraci po zvýšené fyzické zátěži. Snižují otoky, jsou vhodné pro osoby se synd

Zákaznická linka (+420) 778 437 811