AVEFLOR

Nejprodávanější výrobky
Řazení
AKUTOL Hydrogel spray 75ml - Z13
Naše cena:335 Kč
Běžná cena:341 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

AKUTOL™ hydrogel je hydrokoloidní gel bez obsahu parabenů indikovaný pro ošetření lokálních suchých nebo vlhkých ran. AKUTOL™ hydrogel je zdravotnický prostředek, který nepřímo podporuje hojení ran, a to prostřednictvím regulace mikroprostředí rány.

Trioderm Sun Panth.spr.po opal.150ml
Naše cena:123 Kč
Běžná cena:126 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Sprej k ochlazení a zklidnění zarudnuté pokožky. Zmírňuje pocity pálení pokožky po nadměrném ozáření sluncem. Vhodné pro citlivou pokožku (bez parfemace), vhodné pro děti. Po nanesení vytváří chladivý film, který ošetřuje a hydratuje postižená místa.

Trioderm CARE Chlad.pěna s arnikou 35ml
Naše cena:114 Kč
Běžná cena:117 Kč
Ušetříte:3 %
+
-
ks

Chladivá pěna s Arnikou. Po bodnutí hmyzem, na otoky kůže. S výtažky z arniky. Zklidňující účinky. Zanechává dlouhodobý pocit chladu.

AKUTOL Sprej na popál.50 ml(klas.k.II.A)
Naše cena:138 Kč
Běžná cena:141 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Zdravotnický prostředek Akutol Sprej na popáleniny je hydrogel s obsahem kyseliny hyaluronové a pomocných rostlinných složek určený na ošetření drobných domácích povrchových popálenin 1. a 2. stupně a pokožky po nadměrném ozáření sluncem.

Trioderm CARE Pěna velmi such.pokož.150m
Naše cena:181 Kč
Běžná cena:185 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Pěna na ošetření velmi suché, citlivé, zhrublé a strupovité pokožky nebo jako doplňková péče pro pokožku postiženou lupenkou nebo atopickou dermatitidou. Komplexní účinek obsažených složek přináší úlevu, zklidní a zmírní postižení.

Trioderm CARE Kryosprej na odstran. brad
Naše cena:265 Kč
Běžná cena:270 Kč
Ušetříte:2 %
+
-
ks

Zdravotnický prostředek je určen k odstranění kožních bradavic menších rozměrů (o průměru do cca 5 mm) rychlým zmrazením ošetřeného místa pomocí zkapalněných plynů s nízkým bodem varu, a to přiložením zmrazeného pěnového tamponu.

Zákaznická linka (+420) 778 437 811